Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makennam pirmais hat-trick karjerā, Sietla turpina uzvarēt, "Avalanche" grauj ar 7:0

Agris Suveizda

Makennam pirmais hat-trick karjerā, Sietla turpina uzvarēt, "Avalanche" grauj ar 7:0
Džereds Makenns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Kalgari "Flames", Kolorādo "Avalanche", Ņujorkas "Islanders", Filadelfijas "Flyers", Bostonas "Bruins", Floridas "Panthers", Minesotas "Wild", Sietlas "Kraken", Edmontonas "Oilers" un Ņūdžersijas "Devils".

• Jau astoto uzvaru pēc kārtas, turklāt septīto – izbraukumā, svinēja Sietlas "Kraken", kas pirmajā trešdaļā dominēja ar 6:1 un pastarīti Čikāgas "Blackhawks" beigās pārspēja ar 8:5. Ar pirmo hat-trick karjerā izcēlās Džereds Makenns, bet mājiniekiem trīs punktus sakrāja Teilors Radišs (1+2) un Sets Džounss (0+3). Petrs Mrāzeks pirmajās 12 minūtēs atvairīja tikai vienu no pieciem metieniem un tika nomainīts.

• Līgas izbraukuma rekordu tikmēr sasniedza Ņūdžersijas "Devils", kas ar 5:2 pieveica Losandželosas "Kings" un kļuva par pirmo komandu, kas sezonas pirmajos 20 izbraukuma mačos izcīnījusi 17 uzvaras.

• Iepriekšējās astoņās spēlēs piedzīvojusi septiņus zaudējumus, čempione Kolorādo "Avalanche" mājās ar 7:0 noslaucīja no ceļa Otavas "Senators". Pie 2+1 tika Alekss Ņūhuks un Arturi Lehkonens, divus vārtus guva Miko Rantanens, bet visus 29 metienus atvairīja Pavels Francouzs.

• Pie graujošas uzvaras tomēr netika Kalgari "Flames", kas 38. minūtē Dalasā panāca 6:1, bet "Stars", pateicoties Džo Pavelska 2+1, līdz 56. minūtei pietuvojās līdz minimumam un pat sarūpēja beigu intrigu (5:6). "Flames" pamatlaikā nezaudēja piektajā spēlē pēc kārtas.

• Septīto uzvaru astoņās spēlēs svinēja Filadelfijas "Flyers", kas viesos ar 3:1 apspēlēja Vašingtonas "Capitals", bet līgas līdere Bostonas "Bruins" divreiz atspēlējās un priekšpēdējā minūtē izrāva uzvaru pār Toronto "Maple Leafs" (4:3).

• Leons Draizaitls ar diviem vārtiem kaldināja Edmontonas "Oilers" uzvaru Lasvegasā (4:3), savukārt Floridas "Panthers" ar identisku rezultātu sagādāja Vankūveras "Canucks" ceturto neveiksmi pēc kārtas.

NHL rezultāti

SpēleLaiksSpēleLaiks
Stars - Flames5:6Avalanche - Senators7:0
Red Wings - Blue Jackets3:4Islanders - Canadiens2:1
Capitals - Flyers1:3Hurricanes - Penguins2:1
Bruins - Maple Leafs4:3Panthers - Canucks4:3
Wild - Coyotes2:1Predators - Sabres3:5
Blackhawks - Kraken5:8Blues - Lightning2:4
Golden Knights - Oilers3:4Kings - Devils2:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2023-01-15 11:51, pirms gada
Avalandže interesanti 7-0!
NHL.