Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Makennam pirmais hat-trick karjerā, Sietla turpina uzvarēt, "Avalanche" grauj ar 7:0

Makennam pirmais hat-trick karjerā, Sietla turpina uzvarēt, "Avalanche" grauj ar 7:0
Džereds Makenns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Kalgari "Flames", Kolorādo "Avalanche", Ņujorkas "Islanders", Filadelfijas "Flyers", Bostonas "Bruins", Floridas "Panthers", Minesotas "Wild", Sietlas "Kraken", Edmontonas "Oilers" un Ņūdžersijas "Devils".

• Jau astoto uzvaru pēc kārtas, turklāt septīto – izbraukumā, svinēja Sietlas "Kraken", kas pirmajā trešdaļā dominēja ar 6:1 un pastarīti Čikāgas "Blackhawks" beigās pārspēja ar 8:5. Ar pirmo hat-trick karjerā izcēlās Džereds Makenns, bet mājiniekiem trīs punktus sakrāja Teilors Radišs (1+2) un Sets Džounss (0+3). Petrs Mrāzeks pirmajās 12 minūtēs atvairīja tikai vienu no pieciem metieniem un tika nomainīts.

• Līgas izbraukuma rekordu tikmēr sasniedza Ņūdžersijas "Devils", kas ar 5:2 pieveica Losandželosas "Kings" un kļuva par pirmo komandu, kas sezonas pirmajos 20 izbraukuma mačos izcīnījusi 17 uzvaras.

• Iepriekšējās astoņās spēlēs piedzīvojusi septiņus zaudējumus, čempione Kolorādo "Avalanche" mājās ar 7:0 noslaucīja no ceļa Otavas "Senators". Pie 2+1 tika Alekss Ņūhuks un Arturi Lehkonens, divus vārtus guva Miko Rantanens, bet visus 29 metienus atvairīja Pavels Francouzs.

• Pie graujošas uzvaras tomēr netika Kalgari "Flames", kas 38. minūtē Dalasā panāca 6:1, bet "Stars", pateicoties Džo Pavelska 2+1, līdz 56. minūtei pietuvojās līdz minimumam un pat sarūpēja beigu intrigu (5:6). "Flames" pamatlaikā nezaudēja piektajā spēlē pēc kārtas.

• Septīto uzvaru astoņās spēlēs svinēja Filadelfijas "Flyers", kas viesos ar 3:1 apspēlēja Vašingtonas "Capitals", bet līgas līdere Bostonas "Bruins" divreiz atspēlējās un priekšpēdējā minūtē izrāva uzvaru pār Toronto "Maple Leafs" (4:3).

• Leons Draizaitls ar diviem vārtiem kaldināja Edmontonas "Oilers" uzvaru Lasvegasā (4:3), savukārt Floridas "Panthers" ar identisku rezultātu sagādāja Vankūveras "Canucks" ceturto neveiksmi pēc kārtas.

NHL rezultāti

SpēleLaiksSpēleLaiks
Stars - Flames5:6Avalanche - Senators7:0
Red Wings - Blue Jackets3:4Islanders - Canadiens2:1
Capitals - Flyers1:3Hurricanes - Penguins2:1
Bruins - Maple Leafs4:3Panthers - Canucks4:3
Wild - Coyotes2:1Predators - Sabres3:5
Blackhawks - Kraken5:8Blues - Lightning2:4
Golden Knights - Oilers3:4Kings - Devils2:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2023-01-15 11:51, pirms gada
Avalandže interesanti 7-0!
NHL.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.