Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL vērtīgāko komandu noteikta Toronto ''Maple Leafs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par NHL vērtīgāko komandu noteikta Toronto ''Maple Leafs''
Toronto ''Maple Leafs''. Foto: USA Today Sports/Scanpix

''Sportico'' veiktajā pētījumā par Nacionālās hokeja līgas (NHL) vērtīgāko komandu noteikta Toronto ''Maple Leafs'', kuras vērtība tiek lēsta divu miljardu dolāru vērtībā. Ņujorkas ''Rangers'' un Monreālas ''Canadiens'' atzītas par otro un trešo vērtīgāko līgas komandu.

Šonedēļ sākās jaunā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona. Pēc ''Sportico'' apkopotajiem datiem par vērtīgāko komandu šobrīd var saukt Toronto ''Maple Leafs'', kurai vienīgajai no visām NHL komandām vērtība sasniegusi divus miljardus ASV dolārus.

Otra vērtīgākā NHL komanda ir Ņujorkas ''Rangers'' ar 1.87 miljardu lielu vērtību, bet trešā Monreālas ''Canadiens'' ir pusotru miljardus vērta komanda. Kā ceturtā un piektā vērtīgākā nosaukta Čikāgas ''Blackhawks'' (1.36 miljardi) un Bostonas ''Bruins'' (1.31 miljardi). Viszemākā vērtība ir Arizones ''Coyotes'' - 410 miljoni ASV dolāru.

Vidējā NHL komandas vērtība ir 934 miljoni ASV dolāru, bet 32 klubu kopējā vērtība ir 30 miljardi dolāru. Pēdējo divu gadu Stenlija kausa ieguvēja Tampabejas ''Lightning'' vērtības ziņā ir tikai 18. vietā, kamēr starp citām pēdējo gadu čempionēm visaugstāk ir Vašingtonas ''Capitals'' - astotajā vietā ar 1.17 miljardu lielu vērtību.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...