Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Burakovskim hat-trick, Stīvensonam četras piespēles, Budro sāk ar četrām uzvarām

Agris Suveizda

Burakovskim hat-trick, Stīvensonam četras piespēles, Budro sāk ar četrām uzvarām
Andrē Burakovskis svin pirmo "hat-trick" NHL karjerā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika Nešvilas "Predators", Anaheimas "Ducks", Kolorādo "Avalanche", Lasvegasas "Golden Knights" un Vankūveras "Canucks".

• Ar pirmo hat-trick karjerā izcēlās "Avalanche" zviedru uzbrucējs Andrē Burakovskis, kurš 52. minūtē izrāva uzvaru pār līgas līderi Floridas "Panthers" (3:2), kas pusotru minūti pirms tam atspēlējās no 0:2 un kas galotnē neizmantoja iespēju vairākumā izraut pagarinājumu. Visos Burakovska vārtos asistēja soms Miko Rantanens, bet Neitanam Makinnonam divas piespēles.

• "Avalanche" spēlēja bez Gābriela Landeskūga un Nazema Kadri, bet otrajā periodā palika arī bez Džeikoba Makdonalda, kurš pēc spēka paņēmiena laukumu pameta uz nestuvēm. Floridai nebija Aleksandra Barkovska un Antonī Diklēra.

• Rezultatīvākais šonakt bija Čendlers Stīvensons, kurš izdarīja četras piespēles un palīdzēja Lasvegasas "Golden Knights" trešajā trešdaļā pieveikt Minesotas "Wild" (6:4). Pa trim punktiem Markam Stounam, Maksam Pačioreti (pa 1+2) un viesu aizsargam Džeredam Spērdžonam (0+3), bet "Golden Knights" aizsargs Zeks Vaitklauds guva divus vārtus.

• Jūsem Sarosam atvairot visus 32 metienus, piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Nešvilas "Predators", viesos ar 1:0 apspēlējot Ņujorkas "Rangers", bet Vankūveras "Canucks" ar 2:1 mājās uzvarēja Karolīnas "Hurricanes". Brūsam Budro pie "Canucks" stūres tas bija ceturtais panākums četros mačos. Līdz treneru maiņai Vankūvera 13 spēlēs zaudēja 10 reižu.

• Anaheimas "Ducks" uzvarā Sentluisā (3:2) par galveno varoni kļuva Trojs Terijs, kurš 54. minūtē panāca izlīdzinājumu, bet pagarinājumā realizēja soda metienu.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Rangers – Predators0:1
Blues – Ducks2:3 P
Avalanche – Panthers3:2
Golden Knights – Wild6:4
Canucks – Hurricanes2:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...