Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Burakovskim hat-trick, Stīvensonam četras piespēles, Budro sāk ar četrām uzvarām

Burakovskim hat-trick, Stīvensonam četras piespēles, Budro sāk ar četrām uzvarām
Andrē Burakovskis svin pirmo "hat-trick" NHL karjerā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tika Nešvilas "Predators", Anaheimas "Ducks", Kolorādo "Avalanche", Lasvegasas "Golden Knights" un Vankūveras "Canucks".

• Ar pirmo hat-trick karjerā izcēlās "Avalanche" zviedru uzbrucējs Andrē Burakovskis, kurš 52. minūtē izrāva uzvaru pār līgas līderi Floridas "Panthers" (3:2), kas pusotru minūti pirms tam atspēlējās no 0:2 un kas galotnē neizmantoja iespēju vairākumā izraut pagarinājumu. Visos Burakovska vārtos asistēja soms Miko Rantanens, bet Neitanam Makinnonam divas piespēles.

• "Avalanche" spēlēja bez Gābriela Landeskūga un Nazema Kadri, bet otrajā periodā palika arī bez Džeikoba Makdonalda, kurš pēc spēka paņēmiena laukumu pameta uz nestuvēm. Floridai nebija Aleksandra Barkovska un Antonī Diklēra.

• Rezultatīvākais šonakt bija Čendlers Stīvensons, kurš izdarīja četras piespēles un palīdzēja Lasvegasas "Golden Knights" trešajā trešdaļā pieveikt Minesotas "Wild" (6:4). Pa trim punktiem Markam Stounam, Maksam Pačioreti (pa 1+2) un viesu aizsargam Džeredam Spērdžonam (0+3), bet "Golden Knights" aizsargs Zeks Vaitklauds guva divus vārtus.

• Jūsem Sarosam atvairot visus 32 metienus, piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Nešvilas "Predators", viesos ar 1:0 apspēlējot Ņujorkas "Rangers", bet Vankūveras "Canucks" ar 2:1 mājās uzvarēja Karolīnas "Hurricanes". Brūsam Budro pie "Canucks" stūres tas bija ceturtais panākums četros mačos. Līdz treneru maiņai Vankūvera 13 spēlēs zaudēja 10 reižu.

• Anaheimas "Ducks" uzvarā Sentluisā (3:2) par galveno varoni kļuva Trojs Terijs, kurš 54. minūtē panāca izlīdzinājumu, bet pagarinājumā realizēja soda metienu.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Rangers – Predators0:1
Blues – Ducks2:3 P
Avalanche – Panthers3:2
Golden Knights – Wild6:4
Canucks – Hurricanes2:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).