Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostonas ''Bruins'' par jauno galveno treneri nozīmē Montgomeriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bostonas ''Bruins'' par jauno galveno treneri nozīmē Montgomeriju
Džims Montgomerijs
Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bostonas ''Bruins'' paziņojusi par jauna galvenā trenera nozīmēšanu, šajā amatā ieceļot 53 gadus veco Džimu Montgomeriju, kurš līdz šim strādāja par Sentluisas ''Blues'' trenera asistentu.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bostonas ''Bruins'' paziņojusi par jaunā galvenā trenera iecelšanu. Par to kļuvis 53 gadus vecais Džims Montgomerijs. Pēdējos divos gados viņš strādāja par Sentluisas ''Blues'' trenera asistentu, bet no 2018. līdz 2019. gadam bija Dalasas ''Stars'' galvenais treneris, tiekot atlaists par neprofesionālu rīcību. Par to izrādījās alkohola atkarībām, trenerim vēlāk atzīstot, ka saņēmis palīdzību, lai tiktu no atkarības vaļā.

''''Bruins'' ar prieku iepazīstina Džimu Montgomeriju kā nākamo kluba galveno treneri. Viņš trenera karjeras vēsturē ir uzvarējis, bet intervijas laikā viņš demonstrēja prasmi, ka varēs labi saprasties ar dažāda tipa hokejistiem, vienlaikus pieprasot spēlēt pēc noteiktas sistēmas,'' NHL mājaslapā citēts ''Bruins'' ģenerālmenedžeris Dons Svīnijs. Montgomerijs šajā amatā nomainīs Brūsu Kesidiju, kurš tika atlaists pēc sešām pavadītām sezonām ar klubu, kurās tas nespēja aizcīnīties tālāk par Stenlija kausa otro kārtu.

Montgomerijs NHL spēlējis arī kā hokejists, aizvadot 122 spēles tādu komandu sastāvos kā Sentluisas ''Blues'', Monreālas ''Canadiens'', Filadelfijas ''Flyers'', Sanhosē ''Sharks'' un Dalasas ''Stars''. Starpsezonā jaunus trenerus atradušas jau astoņas NHL komandas, bet divās vēl vietas ir vakantas. Vinipegas ''Jets'' vēl ir jaunā trenera meklējumos, bet pirms divām dienām par trenera atlaišanu paziņoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē ''Sharks''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jim-montgo...