Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Autors: LHF preses daļa

"Kurbads" sērijā panāk 2:0, "Zemgale" izlīdzina

"Kurbads" sērijā panāk 2:0,  "Zemgale" izlīdzina
HK "Zemgale" ar 2:1 uzvar HK "Prizma" un izlīdzina sērijā rezultātu.
Foto: Ruslans Antropovs

Trešdien, 9. martā tika aizvadītas otrās 1/4fināla izslēgšanas spēles. HK "Kurbads" savā laukumā ar 10:3 uzveica HS "Rīga" un sērijā panāca 2:0, savukārt HK "Zemgale/LLU" revanšējās pēc iepriekšējā dienā piedzīvotā zaudējuma ar 2:1 uzveicot HK "Prizma"

1/4fināla sērijas spēlē starp HK "Kurbads" un HS "Rīga", panākumu ar 10:3 (7:1, 2:2, 1:0) svinēja ogrēnieši. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem izcēlās Juris Štāls un Toms Haratmanis, vienu reizi HS "Rīga" vārtsargu Deniju Romanovski pārspēja Jānis Straupe, Aleksandrs Kerčs juniors, Viktors Jasjonis, Artūrs Salija un Krišs Grundmanis. Viesu labā ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Reinis Ruks, viņam arī viena rezultatīva piespēle un Romans Glazkovs. Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis 2-0 par labu "Kurbads" komandai. Ogres vienība sēriju var noslēgt jau sestdien, kad trešais mačs notiks Rīgā. Šo spēli tiešraidē translēs Sportacentrs TV.

HK "Zemgale/LLU" un HK "Prizma" spēles rezultāts tika atklāts 14.minūtē, kad vārtus guva Jelgavas vienības hokejists Juris Ziemiņš, kurš turklāt bija precīzs arī 37.minūtē, panākot jau 2:0 par labu HK "Zemgale"/LLU spēlētājiem. "Prizmai" vienus vārtus izdevās atgūt 53.minūtē, kad izcēlās Kristaps Liepa, bet turpinājumā viesiem panākt neizšķirtu neizdevās. Līdz ar to sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1, bet trešā spēle notiks piektdien Rīgā.

Ceturtdaļfināli:
Otrdiena, 8. marts
(3.) HK Kurbads - (6.) HS Rīga 7:2
(4.) HK Zemgale/LLU - (5.) HK Prizma 2:3

Trešdiena, 9. marts
(3.) HK Kurbads - (6.) HS Rīga 10:3
(4.)HK Zemgale/LLU - (5.) HK Prizma 2:1

Piektdiena, 11. marts
(5.) HK Prizma - (4.) HK Zemgale/LLU

Sestdiena, 12. marts
(6.) HS Rīga - (3.) HK Kurbads

Svētdiena, 13. marts
(6.) HS Rīga - (3.) HK Kurbads ja nepieciešams
(5.) HK Prizma - (4.) HK Zemgale/LLU

Otrdiena, 15. marts ja nepieciešams
(3.) HK Kurbads - (6.) HS Rīga
(4.)HK Zemgale/LLU - (5.) HK Prizma


Bruno Zabis "Kurbads" labā guva pirmos vārtus
Foto: Ģirts Gertsons

"Kurbads" atspēlējas un sezonu sāk ar uzvaru Liepājā, panākums arī "Zemgalei"

Trešdien, 7. septembrī Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā tika aizvadīta oficiālā jaunās sezonas atklāšanas spēle, kurā pagājušās sezonas fināliste HK "Kurbads" izbraukumā ar rezultātu 2:1 apspēlēja čempioni HK "Liepāja". Otrajā dienas spēlē HK "Zemgale/LLU" pārliecinoši uzveica "Pārdaugavas vienību."
Latvijas izlases līdzjutēji "Arēnā Rīga"
Foto: Mārtiņš Aiše

Paldies par atbalstu!

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs hokejā ir noslēdzies. Latvijas hokeja valstsvienība savu skatītāju priekšā izšķirošajā spēlē ar minimālu rezultātu 2:3 piekāpās Vācijas izlases hokejistiem. Spēles laikā mūsu komanda atradās iedzinējos ar 0:2, tomēr spēja saņemties un izlīdzināt rezultātu. Diemžēl Vācijas vairākuma mašīna pārvilka svītru Latvijas Olimpiskajiem sapņiem. Pēc šādiem zaudējumiem jākļūst stiprākiem, būs mums vēl jaunas un skaistas uzvaras!
Pirmajā mačā HS "Rīga" negaidīti viesos pārspēja HK"Prizma" ar rezultātu 5:2.
Foto: Mārtiņš Aiše
4

Sezonas ievadā HS "Rīga" pārsteidz "Prizmu"

Ar spēli starp "Prizmas" un HS "Rīga" hokejistiem šovakar sākusies Latvijas hokeja Virslīgas sezona. Pirmajā mačā HS "Rīga" negaidīti viesos pārspēja HK "Prizma" ar rezultātu 5:2.