Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

"Rietumu Banka" ziedos 50 000 eiro jauno hokejistu apmācībām

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rietumu Banka" ziedos 50 000 eiro jauno hokejistu apmācībām
Foto: LHF

Otrdien "Rietumu Bankas" mītnē notika svinīga pieņemšana par godu Latvijas valstsvienības izcīnītajām bronzas godalgām pasaules meistarsacīkstēs hokejā.

"Rietumu Bankas" pārstāvji pasākumā paziņoja, ka banka no tās dibinātā "Nākotnes Atbalsta fonda" līdzekļiem ziedos 50 000 eiro jauno hokejistu apmācībām.

Pasākumā piedalījās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis, LHF ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) 2023. gada pasaules čempionāta orgkomitejas vadītājs Rīgā – Edgars Buncis, valstsvienības galvenā trenera asistents Artis Ābols, kā arī izlases spēlētāji – aizsargs Oskars Cibuļskis, uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš šogad ar 11 punktiem uzstādīja Latvijas rekordu gūto punktu ziņā pasaules meistarsacīkstēs, kā arī vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš ir atzīts par 2023. gada čempionāta vērtīgāko spēlētāju.

Savā uzrunā bankas valdes priekšsēdētāja Jeļena Buraja atzina: “Mēs, "Rietumu Banka", esam īsta hokeja banka. Daudzus gadus bijām un paliekam uzticams LHF partneris, un atbalstījām mūsu spēlētājus arī šajā čempionātā. Mēs visi – gan bankas darbinieki, gan vadība – jūtam līdzi mūsu komandai un no sirds priecājamies par tās panākumiem. Šī uzvara parādīja visai pasaulei, cik spēcīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi ir mūsu puiši. Mēs lepojamies par jūsu sasniegumiem! Novēlam jums jaunus, vēl lielākus panākumus!”

Izmantotie avoti:
https://lhf.lv/lv/article/7390/riet...

     [+] [-]

, 2023-06-08 15:35, pirms 10 mēnešiem
A man kā īstam fanelim ar varētu kādus 2 paķeles?