Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Piektdiena, 29. marts

16:05 LIVE Tonybet futbola virslīga: FS Jelgava - FK Metta
18:00 LIVE Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas 1/4 fināla 1.spēle: BK Ventspils - Tartu Ülikool Maks/Moorits (2.puslaiks)
20:00 Šodien BioSil Baltijas Sieviešu basketbola līgas pusfināls: TTT-Riga - Kibirkstis Vilnius

Video: Čempionu sezona noslēgta

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Šodien sezonas noslēguma preses konferencē HK „Liepāja” vadība teica paldies komandai, atbalstītājiem un līdzjutējiem.
Kluba valdes loceklis Arturs Košeļevs ieskicēja nākošās sezonas aprises, sakot: „Jūlijā mums ir paredzēta treniņnometne, lai apzinātu spēlētājus, ar kuriem slēgsim līgumu nākošajā sezonā. Ir spēlētāji, kuri komandas sastāvā paliek no šīs sezonas. Dosim iespēju pašu puikām, jo mums aug laba rezerve, treneri ir izaudzinājuši labu jauno hokejistu paaudzi.”
Liepājas domes Sporta pārvaldes vadītājs Artis Lagzdiņš uzsvēra: „Lielākā vērtība ir tā, ka klubam ir laba saikne ar Liepājas Sporta spēļu skolu, kas motivē jaunos hokejistus. Sporta skola veido lielās komandas tuvākās rezerves.”
Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš nodeva komandai sveicienus no Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa, kurš telefona sarunā ir atzinies, ka ir arī mazliet sekojis līdzi čempionāta spēlēm. Savukārt Latvijas Hokeja federācijas pārstāvis Mārtiņš Pagodkins atgādināja, ka tagad liepājniekiem ir jāpieņem lēmums par dalību Kontinentālā kausa spēļu otrajā kārtā, kā arī teica paldies abām fināla komandām par nodrošināto trilleri septiņu spēļu garumā, kas priecēja skatītājus.
HK „Liepāja” galvenais treneris Igors Ļebedevs, komandas kapteinis Dmitrijs Korņilovs un čempionāta vērtīgākais spēlētājs, uzvaras vārtu autors Bruno Zabis atzina, ka šīs sezonas sasniegumi uzliek pienākumu nākošajai sezonai, latiņu nedrīkst nolaist zemāk.
Viesiem tika demonstrēts „Sense Media” veidotais videoklips, kurš emocionāli lika atgriezties trīs nedēļu senos notikumos, kad smagā cīņā HK „Liepāja” izcīnīja Latvijas čempionu titulu hokejā.Jauno klipu iespējams noskatīties te: https://www.facebook.com/liepajalv/...
Vērtējums: