Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indrašis atzīts par nedēļas labāko spēlētāju ''Allsvenskan'' līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Indrašis atzīts par nedēļas labāko spēlētāju ''Allsvenskan'' līgā
Miks Indrašis. Foto: Brynäs IF

Zviedrijas pēc spēka otrā līga ''Allsvenskan'' paziņojusi, ka par nedēļas labāko spēlētāju kļuvis latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, kurš spējis iekrāt piecus rezultativitātes punktus, vienā no mačiem izceļoties ar ''hat-trick''.

Par pagājušās nedēļas Zviedrijas pēc spēka otrās hokeja līgas labāko spēlētāju atzīts ''Brynas'' uzbrucējs Miks Indrašis, kurš iekrāja piecus rezultativitātes punktus - viņš izcēlās ar četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Spēlē pret AIK Indrašim ''hat-trick'' un piespēle, bet vēl vārtus viņš guva pret ''Nybro''. Sezonas ietvarā Indrašim jau 19 rezultativitātes punkti (9+10).

Ar 41 iekrātu punktu 20 spēlēs ''Brynas'' ir šī brīža ''Allsvenskan'' līdere. Iepriekšējā sezonā klubs izkrita no Zviedrijas augstākās līgas, taču mērķē jau pēc šīs sezonas atgriezties. Bez Mika Indraša komandā spēlē arī latviešu aizsargs Kārlis Čukste. Pagaidām otrajā vietā esošo ''Bjorkloven'' Indraša un Čukstes pārstāvētā komanda apsteidz par diviem punktiem.

     [+] [-]

, 2023-11-30 15:33, pirms 7 mēnešiem
Mika Indraša šīs nedēļas vārti
24.11 - hat-trick - https://youtu.be/zChVjlI-xJQ
26.11 - 1 vārti - https://youtu.be/tizBakLtMBU
29.11 - 1 vārti - https://youtu.be/GwdEtixjUmc