Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Batņam precīzs metiens pārbaudes spēlē jaunās komandas sastāvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Batņam precīzs metiens pārbaudes spēlē jaunās komandas sastāvā
Oskars Batņa. Foto: LHF

Šodien pirms jaunās sezonas pārbaudes spēles aizvadījušas vairākas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas un daži no latviešiem devušies laukumā. Ar vārtiem izcēlies Oskars Batņa, bet viņa un Ralfa Freiberga pārstāvētā ''Mountfield'' ar 2:4 piekāpās ''Mlada Boleslav''.

Pirms jaunās sezonas pārbaudes spēles savu klubu sastāvos aizvadījuši vairāki Latvijas hokejisti. Zaudēja Oskara Batņas un Ralfa Freiberga ''Mountfield'', kas ar 2:4 piekāpās ''Mlada Boleslav''. Freibergs ar Batņu spēlēja komandas pirmajos virknējumos, otrajam pirmā perioda devītajā minūtē izceļoties ar precīzu metienu. Tas ļāva panākt neizšķirtu 1:1. ''Mlada Boleslav'' uzvaru nodrošināja trešajā periodā.

Litvīnovas ''Verva'' ar Kristapu Zīli otrajā aizsargu pārī ar 3:2 pārspēja ''Liberec''. Uzvaru ''Verva'' nodrošināja trešajā periodā, no 1:2 panākot 3:2. Zaudēja Haralda Egles Bratislavas ''Slovan'', kas 12 vārtu mačā ar 4:8 piekāpās Čehijas vienībai ''Trinec''. Egle spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties.

Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet ''Fischtown Pinguins'' ar 3:1 apspēlēja Odensas ''Bulldogs''. Vārtos stājās vācietis Maksimiliāns Franzrebs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/mountfieldhk