Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Skvorcovs pēc rezultatīvām sezonām Dānijā dodas uz Vācijas trešo līgu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skvorcovs pēc rezultatīvām sezonām Dānijā dodas uz Vācijas trešo līgu
Gunārs Skvorcovs. Foto: Metal Ligaen

34 gadus vecais latviešu hokejists Gunārs Skvorcovs, kurš iepriekšējās divas ar pusi sezonas pavadīja Dānijā, pievienojies Vācijas trešās līgas klubam Hanoveres "Indians".

2021./22. gada sezonu Gunārs Skvorcovs sāka Rīgas "Dinamo" rindās, bet sezonas izskaņā devās uz Dāniju un pievienojās Odenses "Bulldogs". Septiņās spēlēs ticis pie desmit punktiem, viņš komandā palika uz vēl divām sezonām, turpinot spēlēt rezultatīvi. Pērn 45 spēles un 49 punkti, bet aizvadītajā sezonā 48 spēles un 40 punkti.

Tagad Skvorcovs vienojies ar Vācijas trešās līgas klubu Hanoveres "Indians". Trijās no iepriekšējām četrām sezonām komanda apstājās ceturtdaļfinālā, pa vidu iespējot pusfinālu.

Pagājušajā sezonā Vācijas trešajā līgā spēlēja desmit latvieši. Elvijs Biezais 43 spēlēs tika pie 86 punktiem un bija ceturtais rezultatīvākais hokejists līgā.

Lasi: Ar ko Vācijas trešā līga pievilina Latvijas hokejistus?

Izmantotie resursi:
https://www.hannover-indians.de/pro...

     [+] [-]

, 2024-08-07 22:30, pirms mēneša
Ko tas nozīmē? Metīs hokejam mieru un sāks domāt par citu nodarbi?