Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam kārtējā rezultatīvā piespēle, latviešu "Pinguine'' pamatīga sakāve

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Kuldam kārtējā rezultatīvā piespēle, latviešu "Pinguine'' pamatīga sakāve
Artūrs Kulda. Foto: imago images/Zink/Scanpix

Otro dienu pēc kārtas Vācijas hokeja līgā rezultativitātes punktu nopelnīja Artūrs Kulda, kurš asistēja komandas vienīgajā vārtu guvumā, savukārt pagalam neveiksmīgs mačs izvērtās Mārtiņa Karsuma, Kristofera Binduļa un Filipa Bunča Krēfeldes ''Pinguine'', kas piedzīvoja sakāvi ar 2:9. Tikmēr Šveices hokeja līgā zaudējums Ronaldam Ķēniņam.

Šveices hokeja līgā (NLA) zaudējumu piedzīvoja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā ''Lausanne'', kas ar 3:4 piekāpās ''Davos''. Pēc otrās trešdaļas tablo vēstīja neizšķirtu 2:2, taču trešajā periodā Ķēniņa vienība pamanījās ielaist divus vārtus, un pēc tam izlieto ūdeni sasmelt neizdevās, atgūstot tikai vienus vārtus. Latviešu uzbrucējs 14:16 minūtēs veica trīs raidījumus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Ķēniņam sezonā astoņi vārti un 23 rezultatīvas piespēles, bet ''Lausanne'' ar 25 uzvarām Šveices līgā ierindojas trešajā vietā 12 komandu konkurencē.

Latviešu aizsargs Artūrs Kulda otro dienu pēc kārtas nopelnīja rezultativitātes punktu, izpildot rezultatīvu piespēli Nirnbergas ''Ice Tigers'' vienīgajā vārtu guvumā 1:3 zaudējumā pret Berlīnes "Eisbären". Kuldam uz ledus pavadītajās 19:36 minūtēs arī viens bloķēts metiens un negatīvs lietderības koeficients -1. 32 gadus vecajam hokejistam tas bija 13. rezultativitātes punkts sezonā (0+13), bet ledus tīģeri Dienvidu konferencē joprojām pēdējā vietā.

Paralēli notiekošajā mačā Vācijā sakāvi piedzīvoja Krēfeldes ''Pinguine'', ielaižot deviņus vārtus un ar 2:9 piekāpjoties Minhenes ''Red Bull'' komandai. Zaudētājiem Mārtiņš Karsums uz ledus pavadīja 12:30 minūtes un sakrāja -4 lietderības koeficientu, Filips Buncis 13:15 minūtēs izdarīja vienu metienu, kā arī vienu metienu bloķēja, tāpat arī nopelnīja +/- rādītāju -1, bet aizsargs Kristofers Bindulis nospēlēja 20:04 minūtes, kurās veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem un sakrāja -2 lietderības koeficientu. Bindulim sezonā 1+1, Buncim 2+3, bet Karsumam trīs vārti un septiņas piespēles. Latviešu pārstāvētā ''Pinguine'' Ziemeļu konferencē ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.penny-del.org/event/nue...
https://www.penny-del.org/event/ehc...

  -1 [+] [-]

, 2021-03-30 00:32, pirms 4 gadiem
Karsums esot mūsu spēcīgais leģionārs. - 4😂. Tāpēc jau Skudra viņu neņēma.

     [+] [-]

, 2021-03-30 08:08, pirms 4 gadiem
peterborough rakstīja: Karsums esot mūsu spēcīgais leģionārs. - 4😂. Tāpēc jau Skudra viņu neņēma.
varētu padomāt, ka Karsums uz laukuma viens tajos brīžos bija. Kādi nu viņam ir tie partneri, tādi ir...

     [+] [-]

, 2021-03-30 09:34, pirms 4 gadiem
Starp uzbrucējiem viņš ir līderis -21! Vēl tika 2 aizsargi ir dabūjuši -26 un -21.