Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2977, Did:0, useCase: 3

Kalniņa "Lakers" treneris Hallams pārņems Zviedrijas grožus pēc 2022. gada PČ

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kalniņa "Lakers" treneris Hallams pārņems Zviedrijas grožus pēc 2022. gada PČ
Sams Hallams. Foto: Swehockey.se

Vekšes ''Lakers'' galvenais treneris Sams Hallams apstiprināts par jauno Zviedrijas izlases galveno treneri pēc 2022. gada pasaules čempionātu. Līgums ar speciālistu noslēgts līdz 2026. gadam, ieskaitot nākamās ziemas olimpiskās spēles.

Jau ziņots, ka esošais Zviedrijas hokeja izlases galvenais treneris Jūhans Garpenlēvs lēma nepagarināt līgumu ar izlasi, kas speciālistam noslēdzas pēc šī gada pasaules čempionāta. Pekinas olimpiskajās spēlēs Zviedrija ielozēta vienā grupā ar Latviju, komandām savstarpējo spēli aizvadot 10. februārī.

Šodien ticis paziņots, ka pēc 2022. gada pasaules čempionāta par jauno treneri iecelts Sams Hallams, ar kuru noslēgts līgums līdz 2026. gada ziemas olimpiskajām spēlēm. Halams, visticamāk, būs Zviedrijas galvenais treneris 2025. gada pasaules čempionātā, ko paredzēts rīkot Zviedrijā.

''Esam priecīgi iepazīstināt Samu Hallamu kā jauno izlases treneri. Šajā amatā vienmēr esam meklējuši personu ar īsto pieredzi un labām līdera īpašībām,'' hokeja federācijas mājaslapā citēts tās prezidents.

''Ir liels gods, ka esmu iecelts par nacionālās izlases galveno treneri. Izaicinājums šķiet ļoti iedvesmojošs - uzņemties šādu amatu. Jūtu atbildību būt kā piemēram, lai pārstāvētu Zviedriju hokeja pasaulē pēc iespējas labāk,'' pēc nozīmēšanas trenera amatā pauda Hallams.

42 gadus vecais Hallams jau desmit gadus strādā par Jāņa Kalniņa Vekšes ''Lakers'' galveno treneri, kopā ar to 2015., 2018. un 2021. gadā kļūstot par Zviedrijas čempionu. 2018. un 2021. gadā speciālists tika nosaukts par Zviedrijas gada treneri.

Izmantotie resursi:
https://www.swehockey.se/Toppnyhete...

     [+] [-]

, 2021-12-09 15:18, pirms 2 gadiem
Kalniņam visas iespējas tikt Zviedrijas sastāvā tagad

     [+] [-]

, 2021-12-09 16:37, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Kalniņam visas iespējas tikt Zviedrijas sastāvā tagad
Eu nezini kur ira artemiss pazudis?