Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergs līdz sezonas beigām pievienojas Čehijas vicelīderei ''Trinec''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Freibergs līdz sezonas beigām pievienojas Čehijas vicelīderei ''Trinec''
Ralfs Freibergs. Foto: HC Kometa Brno

Latviešu hokeja aizsargs Ralfs Freibergs nomainījis klubus Čehijā. Čempionāta vicelīdere ''Trinec'' vienojusies ar līdzšinējo sportista darbavietu Brno ''Kometa'' un Freibergs līdz sezonas beigām pārstāvēs ''Trinec'', kuras rindās iepriekš spēlēja Guntis Galviņš.

29 gadus vecais Ralfs Freibergs Brno ''Kometa'' pievienojās pirms šīs sezonas. 29 mačos komandas rindās Freibergs izcēlās ar diviem vārtiem un sešām piespēlēm, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu pluss divi. Šodien Freibergs netika pieteikts zaudējumā tieši pret ''Trinec'', kas vienojusies ar Brno komandu par hokejista pievienošanos vienībai līdz sezonas beigām, oficiāli ziņo klubs.

''Esam ieguvuši pieredzējušu hokejistu, kurš spēlējis vairākas sezonas Čehijā. Tāpat viņam ir starptautiska pieredze. Tā noderēs svarīgākajos sezonas brīžos,'' Freiberga piesaisti komentēja ''Trinec'' sporta direktors Jans Petereks.

Savukārt Ralfs Freibergs, kurš sestdien pievienosies ''Trinec'' treniņiem, apgalvoja, ka ir priecīgs par šo karjeras soli: ''Viss notika ātri. Esmu apmierināts, ka abas komandas ir apmierinātas ar šo darījumu. Esmu dzirdējis tikai labus vārdus par ''Trinec'' organizāciju, tāpēc izvēle bija viegla. Ar nepacietību gaidu jauno sākumu.''

''Trinec'' iepriekš pārstāvēja cits latvietis Guntis Galviņš, ar kuru sadarbība tika pārtraukta 2020. gada mijā. ''Trinec'' ar 76 punktiem 37 mačos ieņem otro vietu čempionātā. Ralfs Freibergs savas karjeras laikā pārstāvējis arī tādas komandas kā Rīgas ''Dinamo'', Zlinas ''Berani'' un Ziemeļamerikas AHL, ECHL un NCAA vienības.

Izmantotie resursi:
https://hcocelari.cz/clanek.asp?id=...