Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balinskim vārti Čehijā zaudējumā pret Galviņa ''Vitkovice''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Balinskim vārti Čehijā zaudējumā pret Galviņa ''Vitkovice''
Uvis Balinskis. Foto: hcverva.cz

Šodien Eiropas hokeja līgās spēles aizvada Latvijas hokejisti un to pārstāvētie klubi. Čehijā Uvis Balinskis izcēlās ar vārtu guvumu, taču tas nelīdzēja viņa un Oskara Cibuļska pārstāvētajai ''Litvinov'' pārspēt Gunta Galviņa ''Vitkovice'' - 2:3. Zaudējumu piedzīvoja arī Māra Bičevska ''Mlada Boleslav'', kā arī Oskara Batņas un Artūra Ševčenko klubi Francijā.

Ralfs Freibergs netika pieteikts Brno ''Kometa'' zaudējumā ar 1:4 pret čempionāta otrās vietas īpašnieci ''Trinec''. Iepriekš tika mēļots par sadarbības pārtraukšanu ar hokejistu. Ar 50 punktiem 37 mačos ''Kometa'' atrodas devītajā vietā 14 komandu konkurencē.

Māra Bičevska ''Mlada Boleslav'' savā laukumā ar 1:3 atzina ''Karlovy Vary'' pārākumu. Latviešu uzbrucējs spēlēja ceturtajā maiņā, laukumā pavadīja 15:55 minūtes, pa vārtiem nemeta, bloķēja vienu pretinieka metienu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Ar 67 punktiem ''Mlada Boleslav'' ieņem piekto vietu Čehijas čempionātā.

Divu latviešu komandu duelī Gunta Galviņa ''Vitkovice'' ar 3:2 pārspēja Uvja Balinska un Oskara Cibuļska ''Litvinov''. No latviešiem izcēlās Balinskis, kurš trešā perioda izskaņā guva vārtus. 21:08 minūtēs Balinskis meta piecas reizes pa vārtiem, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu pluss viens. Oskars Cibuļskis 17:02 minūtes, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus un divas reizes izdarīja spēka paņēmienus. Guntis Galviņš uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 21:50 minūtēs, izpelnījās pozitīvu lietderības koeficientu pluss divi un bloķēja divus pretinieku metienus. Komandas tabulā atrodas līdzās - attiecīgi 10. un 11. vietā.

Artūra Ševčenko ''Amiens'' Francijas augstākajā čempionātā ar 2:3 piedzīvoja zaudējumu pret ''Angers''. Latviešu hokejists ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Amiens'' ar 15 punktiem 12 mačos atrodas devītajā vietā 12 komandu konkurencē.

Zaudējumu Francijā piedzīvoja arī Oskara Batņas ''Anglet'', kas savā laukumā rezultatīvā mačā ar 5:6 atzina ''Cergy-Pontoise'' pārākumu. Batņa ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Anglet'' čempionātā ar 16 punktiem 13 mačos ieņem astoto vietu.

Austrijas čempionātā zaudējumus piedzīvoja abas latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Kristers Gudļevskis atvairīja 29 no 34 pretinieku metieniem, bet tas nepalīdzēja ''Villach'', kas ar 1:5 kapitulēja ''Bratislava''. ''Villach'' ar 41 punktu 36 mačos ieņem priekšpēdējo vietu turnīrā. Savukārt Zinta Naura Zuševica Lincas ''Black Wings'' ar 1:4 piekāpās ''Innsbruck''. Zuševics vienu reizi meta pa vārtiem un nopelnīja divu minūšu noraidījumu. ''Black Wings'' ir pēdējie līgā.

Zaudējumu Šveicē piedzīvoja arī Ronalda Ķēniņa ''Lausanne'', kas izbraukumā papildlaikā ar 3:4 atzina ''Lugano'' pārākumu. Ķēniņš laukumā pavadīja 16:29 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieka metienu un izpelnījās neitrālu lietderības koeficientu. ''Lausanne'' ar 48 punktiem 25 spēlēs atrodas ceturtajā vietā 12 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/tipsport-extra...
https://www.ice.hockey/en/
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

     [+] [-]

, 2021-01-29 23:16, pirms 4 gadiem
Freibergs šodien nespēlēja, jo tika izīrēts uz Triņecu. Par to ziņo Triņecas oficiālā mājaslapa: https://hcocelari.cz/clanek.asp?id=...

Interesanti, ka izīrē uz stiprāku komandu

     [+] [-]

, 2021-01-29 23:33, pirms 4 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Freibergs šodien nespēlēja, jo tika izīrēts uz Triņecu. Par to ziņo Triņecas oficiālā mājaslapa: https://hcocelari.cz/clanek.asp?id=...

Interesanti, ka izīrē uz stiprāku komandu
paldies!