Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovam piecas ielaistas ripas un zaudējums īstā drāmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Punnenovam piecas ielaistas ripas un zaudējums īstā drāmā
Ivars Punnenovs. Foto: SCL Tigers

Šveices čempionāta pastarīte “SCL Tigers” ar latviešu vārtsargu Ivaru Punnenovu cietoksnī aizvadīja drāmas cienīgu maču. No 0:3 izdevās panākt 4:3, taču pēdējās divās minūtēs iegūtais pārsvars tika izlaists, piedzīvojot zaudējumu pamatlaikā.

Šveice

“SCL Tigers” ar 4:5 ļoti aizraujošā mačā piekāpās “Zug”. Laukuma saimnieki pirms trešā perioda bija iedzinējos ar 0:3, tad desmit minūtēs guva četrus vārtus un pārņēma vadības grožus, tomēr “Zug” minūti līdz beigām izrāva dramatisku uzvaru. Ivars Punnenovs kapitulēja piecas reizes, atvairot 25 no 30 metieniem. Toms Andersons laukumā pavadīja 13:53 minūtes, to starpā aizvadīja minūti gan vairākumā, gan mazākumā. Viņa kontā divas soda minūtes un bloķēts metiens. Ar viņu vienā maiņā spēlēja Rihards Melnalksnis, kurš aizvadīja 10:43 minūtes un izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kā arī uzvarēja 73% iemetienu.

“Lausanne” viesos ar 1:2 bullīšos piekāpās “Fribourg-Gotteron”. Ronalds Ķēniņš spēlēja 16:17 minūtes (divas minūtes vairākumā) un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Lozanna joprojām ir trešās vietas īpašniece, savukārt “Tigers” atrodas pēdējā pozīcijā bez cerībām pacelties augstāk.

Vācija

Nirnbergas “Ice Tigers” izbraukumā ar 1:4 atzina “Dusseldorf” pārākumu. Artūrs Kulda aizvadīja 16:46 minūtes, izpildīja vienu metienu un tika pie negatīvas lietderības -1. Nirnberga ar lielu atstatumu atrodas Dienvidu konferences pēdējā vietā.

Francija

“Amiens” viesos tika galā ar “Mulhouse” - 3:2. Uzvaras vārtus iemeta Artūrs Ševčenko, kurš kopumā izdarīja trīs metienus. “Rouen” uz sava ledus ar 1:2 atzina “Gap” pārākumu. Rolandam Vīgneram viens metiens un neitrāla lietderība, viņa pārstāvētā komanda ir Francijas līdere. “Anglet” ar 1:7 piekāpās “Grenoble”. Oskaram Batņam viens metiens, -1 lietderība, divas soda minūtes un 50% iemetienos.