Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čehijas klubs oficiāli noliedz baumas par Roberta Bukarta došanos prom

Agris Suveizda

Čehijas klubs oficiāli noliedz baumas par Roberta Bukarta došanos prom
Roberts Bukarts. Foto: hc-vitkovice.cz

Čehijas Ekstralīgas hokeja klubs Vītkovices "Ridera" šodien savā mājaslapā izplatījis īpašu paziņojumu, kurā oficiāli noliedzis runas par 32 gadus vecā latviešu uzbrucējs Roberta Bukarta došanos uz citu komandu.

Bukarts iepriekšējā sezonā atgriezās Ostravas klubā un 32 spēlēs tika pie 26 (8+18) punktiem, sešām soda minūtēm un negatīvas lietderības -2, bet izslēgšanas spēles izlaida savainojuma dēļ. Latvijas izlases uzbrucējs joprojām nav aizvadījis nevienu pirmssezonas pārbaudes spēli, kas raisījis dažādas runas, tomēr klubs uzstāj – Bukarts nekur nedosies.

"Roberts Bukarts paliek ar mums. Tā ir galvenā vēsts, kuru vēlos uzsvērt. Tā ir tiesa, ka iepriekšējās dienās esam slīpējuši dažas detaļas viņa līgumā, bet tas nemaina faktu, ka Roberts joprojām ir mūsu spēlētājs. Mūsu budžets nav audzis, taču, līdzīgi kā Pītera Millera gadījumā, vienošanās starp kluba īpašnieku un mūsu partneriem dēļ esam spējuši palielināt algu budžetu nākamajai sezonai. Tikai šīs vienošanās dēļ mūsu komandā ir tik pazīstami uzvārdi kā, piemēram, Millers vai Bukarts," kluba mājaslapā pauda sporta direktors Romans Šimīčeks.

"Vītkovices galvenā komanda kopš otrdienas atkal trenējas Ostravā, un Roberts Bukarts pēc nedēļu ilgas gatavošanās ar junioru komandu laikā, kad A komanda bija tūrē Šveicē un Francijā, - atkal pilnībā trenējas kopā ar saviem Ekstralīgas komandas biedriem," mājaslapā turpināts. Vītkovices "Ridera" pagājušajā regulārajā sezonā ieņēma astoto vietu, pārspēlēs ar 3-2 pieveica Olomoucu, bet ceturtdaļfinālā ar 0-4 kapitulēja Tršinecai.

Roberts Bukarts Čehijā ir pārstāvējis Zlīnas, Tršinecas, Prāgas "Sparta" un Vītkovices klubus, 262 spēlēs izceļoties ar 211 (90+121) punktiem, 152 soda minūtēm un neitrālu lietderību. 22 izslēgšanas spēlēs viņam ir 11 (4+7) punkti. Latvijas izlases sastāvā Bukarts piedalījās devītajā pasaules čempionātā, septiņās spēlēs tiekot pie trim (1+2) punktiem. Pasaules čempionātos viņš aizvadījis 59 mačus un sakrājis 23 (11+12) punktus.

Ekstralīgas sezonu Vītkovices "Ridera" sāks 16. septembrī ar izbraukuma spēli pret Litvīnovas "Verva", ko pārstāv trīs latviešu aizsargi Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle un Jānis Jaks.

Izmantotie resursi:
https://hc-vitkovice.cz/roberts-buk...

     [+] [-]

, 2022-08-24 17:55, pirms 2 gadiem
noliedz to, par ko neviens pat dzirdējis nav

  -1 [+] [-]

, 2022-08-24 18:07, pirms 2 gadiem
Eu, čurbān, negribi šķirties no Agilas?
https://kursors.lv/2022/08/24/franc...

     [+] [-]

, 2022-08-24 19:02, pirms 2 gadiem
Kāda alga??? Vai tas ir noslēpums?

     [+] [-]

, 2022-08-24 19:17, pirms 2 gadiem
Girgijs rakstīja: Kāda alga??? Vai tas ir noslēpums?
kaste lāgerīši pēc katras spēles!