Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnam piespēle Kazahstānā, Šveicē visi latviešu hokejistu klubi zaudē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Siksnam piespēle Kazahstānā, Šveicē visi latviešu hokejistu klubi zaudē
Edgars Siksna. Foto: saryarka-hc.kz

Šodien tiek aizvadītas spēles Eiropas hokeja līgas. Kazahstānā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Siksna, bet viņa pārstāvētā Karagandas ''Saryarka'' ar 3:4 piedzīvoja zaudējumu pret Nursultanas ''Nomad''. Zaudējumus Šveicē piedzīvoja visi latviešu hokejistu pārstāvētie klubi - ''Servette'', ''Lausanne'' un ''Langnau Tigers''.

Kazahstānas hokeja čempionātā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Siksna, taču tas neglāba no viņa pārstāvētās ''Saryarka'' zaudējuma papildlaikā pret Nursultanas ''Nomad'' ar 3:4. ''Saryarka'' ar izcīnītiem 54 punktiem 26 spēlēs ieņem ceturto vietu 13 komandu konkurencē.

Krievijas augstākās līgas (VHL) spēlē uzvaru izcīnīja Leonīda Tambijeva trenētā, bet Edgara Kuldas un Eduarda Jansona pārstāvētā Novokuzņeckas ''Metallurg'', kas ar 2:1 pārspēja ''SKA-Neva''. Neviens no latviešu hokejistiem ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Metallurg'' ar 43 punktiem 31 spēlē ieņem ceturto vietu līgā.

Šveices čempionātā neveiksmes piedzīvoja visas latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Denisa Smirnova ''Servette'' savā laukumā ar 2:4 zaudēja ''Biel''. Smirnovs laukumā pavadīja 13:05 minūtes ar rezultativitātes punktiem neizceļoties un noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu. Ar 27 punktiem 16 spēlēs ''Servette'' atrodas piektajā vietā 12 komandu konkurencē.

Ivara Punnenova, Toma Andersona un Riharda Melnalkšņa ''Langnau Tigers'' izbraukumā ar 2:4 piekāpās ''Zug''. Andersons laukumā pavadīja 8:42 minūtes, bet Melnalksnis 9:17 minūtes, rezultativitātes punktus negūstot. Punnenovs uz spēli nedevās ''Langnau Tigers'' ir turnīra pastarīte.

Zaudēja arī Ronalda Ķēniņa ''Lausanne'', kam izdevās spēles izskaņā atspēlēt divus vārtus, taču ar to bija par maz, lai izcīnītu punktus pret ''Fribourg'' - 2:3. Ķēniņš laukumā pavadīja 16:31 minūti, četras reizes meta pa vārtiem, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Lausanne'' Šveices čempionātā ar 36 punktiem 19 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Vācijas DEL līgā zaudējumu piedzīvoja Kristofera Binduļa un Filipa Bunča Krēfeldes ''Penguins'', kas ar 2:3 piekāpās ''Iserlohn Roosters''. Bindulis laukumā pavadīja 16 minūtes un izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens, kamēr Buncis laukumā pavadītajās 14:16 minūtēs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ''Penguins'' divās spēlēs nav izcīnījuši nevienu uzvaru.

Izmantotie resursi:
https://www.vhlru.ru/
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-24 00:03, pirms 4 gadiem
Puidem šodien Šveicē gols un realizēts pēcspēles biullītis. https://www.sihf.ch/de/game-center/... .
Nav šī līga vājāka par VHL, bet nez kāpēc tiek vienmēr ignorēta no SC.com autoru puses