Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņam punkts rezultatīvā uzvarā pār Cibuļska un Balinska komandu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Galviņam punkts rezultatīvā uzvarā pār Cibuļska un Balinska komandu
Guntis Galviņš. Foto: Lukaš Filipec/hcocelari.cz

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā pie otrā panākuma pēc kārtas tikusi aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā valsts čempionvienība un kausa ieguvēja Tršinecas "Ocelari", kas izbraukumā ar 6:3 sakāva citu Latvijas izlases aizsargu Oskara Cibuļska un Uvja Jāņa Balinska Litvīnovas "Verva".

Galviņš šovakar laukumā pavadītajās 15:29 minūtēs nopelnīja rezultatīvu piespēli Tršinecas kluba sestajos gūtajos vārtos, kad ripu tukšā mājinieku cietoksnī raidīja Mārtiņš Ružička. Tāpat Galviņam arī viens metiens pa vārtiem un viens bloķēts pretinieku raidījums. Tikmēr vienā pārī spēlējušie Cibuļskis un Balinskis uz ledus bija attiecīgi 21:28 un 21:43 minūtes. Abi iekrāja lietderības koeficientu -1, Cibuļskim arī veicot vienu metienu, bet Balinskim bloķējot divus raidījumus.

"Ocelari" labā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Martins Ružička, kamēr divas reizes precīzs bija Matejs Stranskis. Pēc divām kārtām "Ocelari" iekrājusi divus panākumus, bet "Verva" - divas neveiksmes.

Savukārt kārtējā pārbaudes spēlē Šveicē uzbrucējs Ronalds Ķēniņš palika tukšā Nacionālās līgas (NLA) kluba "Lausanne" graujošā 9:1 uzvarā pār valsts pēc spēka otrās līgas komandu "Sierre-Anniviers". Lozanniešiem ar "hat-trick" izcēlās uzbrucējs Robins Leons.

Šveices NLA sezonu "Lausanne" sāks 1. oktobrī - līdz tam lozannieši aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli.

Izmantotie avoti:
https://hokej.cz/zapas/2888696
https://m.sihf.ch/de/game-center/ga...