Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim 1+1, "Gomel" septītā uzvara pēc kārtas

Brahmanim 1+1, "Gomel" septītā uzvara pēc kārtas
Edijs Brahmanis (nr.71)
Foto: www.hcgomel.com

Kārtējo rezultatīvo spēli Baltkrievijas Ekstralīgas spēlē aizvadījis uzbrucējs Edijs Brahmanis, ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzot "Gomel" hokejistiem ar 6:4 uzveikt HK "Lida".

Baltkrievija

Latvijas hokeja uzbrucējs Edijs Brahmanis turpina krāt rezultativitātes punktus Baltkrievijas Ekstralīgā. Šovakar 29 gadus vecais Brahmanis guva divus (1+1) punktus, bet viņa pārstāvētais HK "Gomel" ar 6:4 uzveica "Lida" hokejistus.

Otrā perioda beigās Latvijas hokejists ar precīzu metienu izvirzīja "Gomel" vadībā (3:2), bet trešās trešdaļas septītajā minūtē asistēja Andrejam Kolosovam "Gomel" piektajos vārtos. Brahmaņa kontā arī četri metieni pa vārtiem un koeficients +2.

17 spēlēs Edijs Brahmanis ir ticis pie 21 (11+10) punkta, visa turnīra rezultatīvāko hokejistu sarakstā ieņemot otro vietu, no līdera atpaliekot četrus punktus.

"Gomel" tikmēr svinēja jau septīto panākumu pēc kārtas. Gomeļas klubs ar 34 punktiem 17 spēlēs ieņem trešo vietu Baltkrievijas čempionātā, atpaliekot no Grodņas "Neman" (18 spēles, 47 punkti) un Minskas "Yunost" (17 spēles, 41 punkts).

Krievija, VHL

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) turnīrā Māra Jasa pārstāvētais Voroņežas "Buran" ar 5:4 uzveica Tjumeņas "Rubin". Latvijas aizsargs kājas savainojuma dēļ nepiedalījās arī šajā mačā, tomēr, kā Sportacentrs.com informēja Voroņežas kluba pārstāvji, aizsargs jau ir atsācis treniņus. Šosezon Māris Jass ir piedalījies vien divās VHL spēlēs.

Ungārija

"MOL Liga" spēlē zaudējumu piedzīvoja Rihards Grigors un Ungārijas komanda UTE, kas ar ar 3:5 piekāpās rumāņu "Corona Brasov". Latvijas hokejists spēlēja trešajā aizsargu pārī un ar punktiem neizcēlās. 13 spēlēs aizsargs Grigors ticis pie diviem (0+2) punktiem.

Izmantotie resursi:
pointstreak.com
Главная - Хоккей Беларуси, Литвы и Украины
www.icehockey.hu
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2013-10-21 21:25, pirms 11 gadiem
Visu cieņu autor,ātri gan!!Ja Brahmanis tā turpinās nebūs ilgi jāgaida,ka kļūs Blr ekstralīgas rezultatīvākais vēl jō vairāk tāpēc ka Matjeruhins no ''Neman'' pārcēlies uz MD!?

  +1 [+] [-]

, 2013-10-21 21:59, pirms 11 gadiem
Brahmanos ir loti talantiigs hokkeidts, ja ne alkohols tad speleetu loti laba limenii. Ar hokeju saistoshi cilveki, saprit par ko es runaju