Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevskim vārtu guvums Čehijā, Eglem trīs rezultatīvas piespēles Slovākijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bičevskim vārtu guvums Čehijā, Eglem trīs rezultatīvas piespēles Slovākijā
Māris Bičevskis (no kreisās) kopā ar komandas biedriem svin vārtu guvumu. Foto: bkboleslav.cz

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā hokejā latviešu uzbrucējs Māris Bičevskis šovakar atzīmējās ar savu pirmo vārtu guvumu sezonā, tomēr tas "Mlada Boleslav" neglāba no zaudējuma ar 2:3 viesos pret Liberecas "Bílí Tygři".

29 gadus vecais Bičevskis, kurš šosezon izcēlies ar astoņiem (1+7) rezultativitātes punktiem, šovakar vārtus guva pirmā perioda 15. minūtē, tobrīd panākot 2:1 "Mlada Boleslav" labā. Latviešu hokejists 11:46 minūšu laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu.

Citā Čehijas Ekstralīgas spēlē pašreizējā līdervienība un čempione Tršinecas "Oceláři" izbraukumā negaidīti ar 1:2 pagarinājumā atzina pēdējā vietā esošās turnīra pastarītes Česke Budejovices "Motor" pārākumu, pretiniekiem tādējādi pārtraucot piecu zaudējumu sēriju. "Oceláři" aizsargs Guntis Galviņš šodien laukumā pavadīja 17 minūtes un 29 sekundes. "Oceláři" ar 47 punktiem turnīra tabulā joprojām ir pirmā, kamēr "Mlada Boleslav" ar 36 punktiem ir piektā.

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja 38 no 42 pretinieku metieniem pa vārtiem, neglābjot Langnavas "Tigers" no sakāves viesos ar rezultātu 1:4 pret "Fribourg-Gotteron". Langnavas kluba aizsargs Toms Andersons uz ledus pavadītajās 9:22 minūtēs bloķēja vienu metienu. "Tigers" ar 13 spēlēs nopelnītiem 11 punktiem ierindojas pēdējā vietā 12 komandu konkurencē. Jāatzīmē, ka Covid-19 uzliesmojuma dēļ uz nenoteiktu laiku tika pārceltas šovakar paredzētās uzbrucēja Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kā arī uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona Ženēvas "Servette" spēles.

Austrijas hokeja līgā divu uzvaru sēriju nespēja turpināt uzbrucēja Ņikitas Jevpalova (veica vienu metienu pa vārtiem un iekrāja lietderības koeficientu -1) Dornbirnas "Bulldogs", mājās ar 2:3 pagarinājumā piekāpjoties sesto panākumu pēc kārtas izcīnījušajai Zalcburgas "Red Bull".

Savukārt aizsarga Oskara Bārtuļa (izdarīja trīs metienus pa vārtiem un iekrāja +/- koeficientu -1) pārstāvētā pastarīte Lincas "Steinbach Black Wings" izbraukumā Itālijā ar 0:4 kapitulēja pārliecinošajai Austrijas atklātā čempionāta līderei Bolcāno "Foxes". Linca ar 14 punktiem ir pēdējā, bet Dornbirnas "Bulldogs" ar 26 punktiem - septītajā pozīcijā.

Slovākijas Ekstralīgā piekto neveiksmi pēc kārtas cieta uzbrucēja Haralda Egles pārstāvētā Ungārijas komanda Miškolcas "DVTK Jegesmedvék", kas izbraukumā ar 4:5 zaudēja "Zvolen". Vēl trešās trešdaļas sākumā rezultāts bija 0:5, bet tad ungāru klubs četrus vārtus atguva, trijās reizēs rezultatīvi asistējot tieši 24 gadus vecajam Eglem, kura rēķinā šosezon aizvadītajās desmit cīņās jau ir 12 (5+7) rezultativitātes punkti. "DVTK Jegesmedvék" ar 19 punktiem 18 spēlēs Slovākijas atklātajā čempionātā ieņem desmito vietu 12 vienību konkurencē.

Uzbrucējs Rolands Vīgners šovakar guva vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kaldinot Francijas "Ligue Magnus" čempionāta līderes Ruānas "Dragons" septīto uzvaru septiņos mačos. Ruānas hokejisti ar 5:0 izbraukumā sagrāva Briansonas "Diables Rouges". 29 gadus vecais Vīgners šosezon ticis pie deviņiem (6+3) rezultativitātes punktiem.

Visbeidzot Dānijas "Metal Ligaen" čempionātā vārtsargs Jānis Voris palika Redovres "Mighty Bulls" rezervē zaudējumā ar 3:4 pēcspēles metienos viesos pret Rungstedas "Seier Capital". Redovres vienība ar 24 spēlēs nopelnītiem 21,5 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu deviņu klubu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/
https://m.sihf.ch/de/game-center/na...
https://www.ice.hockey/en/

     [+] [-]

, 2020-12-12 12:17, pirms 4 gadiem
Toms Andersons ir uzbrucējs nevis aizsargs