Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Karsumam Slovākijā 2+1, Buncim vārti mazākumā, Bukartam uzvaras bullītis Čehijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karsumam Slovākijā 2+1, Buncim vārti mazākumā, Bukartam uzvaras bullītis Čehijā
Mārtiņš Karsums. Foto: MHk 32 Liptovský Mikuláš

Slovākijas Ekstralīgā rezultatīvas spēles aizvadījuši latviešu hokejisti Mārtiņš Karsums un Filips Buncis, kuri kaldināja attiecīgi "Liptovský Mikuláš" un sacensību vicečempiones "Nitra" panākumus.

• "Liptovský Mikuláš" uzvarā (3:1) pār "Banská Bystrica" uzbrucējs Karsums laukumā sev atvēlētās 21 minūtes laikā guva divus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu +2, kopumā pa vārtiem metot četras reizes. 36 gadus vecais hokejists šosezon aizvadītajās astoņās cīņās iekrājis deviņus (7+2) punktus.

• "Nitra" panākumā (4:3) pār Prešovas "MV Transport" centra uzbrucējs Buncis uz ledus pavadīto 16 ar pusi minūšu laikā pretinieku cietoksni iekaroja skaitliskajā mazākumā. Šosezon trīs (1+2) punktus nopelnījušā 25 gadus vecā hokejista rēķinā arī trīs metieni pa vārtiem, divas soda minūtes, lietderība +2 un 11 no 22 uzvarētiem iemetieniem.

• Vēl vienā Slovākijas meistarsacīkšu spēlē aizsarga Patrika Ozola Trenčīnas "Dukla" viesos pieveica (2:1) Mihalovces "Dukla" vienību.

Čehijas Ekstralīgā šovakar laukumā 18 minūtes un 46 sekundes pavadījušais uzbrucējs Roberts Bukarts nopelnīja rezultatīvu piespēli (astotais (7+1) punkts šosezon), vienreiz tika nosūtīts uz noraidīto spēlētāju soliņu, reizi meta pa vārtiem, izpelnījās lietderību -1, kā arī iemeta izšķirošo bullīti, palīdzot Ostravas "Vitkovice Ridera" komandai uzveikt (3:2) Českes Budejovices "Motor".

• Septīto spēli pēc kārtas zaudējušās Českes Budejovices komandas rindās 18:50 minūtes laukumā cīnījušais uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals sakrāja rezultatīvu piespēli (septītais (1+6) punkts sezonā), četras soda minūtes un veica divus metienus, kamēr aizsargs Kristofers Bindulis 17 minūšu laikā vienreiz meta pa vārtiem, kā arī pielietoja divus spēka paņēmienus.

• Citā latviešu pārstāvēto klubu savstarpējā duelī aizsarga Kārļa Čukstes (17:20 minūšu laikā divreiz apdraudēja pretinieku vārtus) vienība Tršinecas "Oceláři" pārtrauca divu neveiksmju sēriju, sakaujot (4:1) aizsargu Jāņa Jaka (16 ar pusi minūšu laikā rezultatīvi asistēja (trešais (0+3) punkts sezonā), vienreiz meta pa vārtiem un izdarīja vienu spēka paņēmienu), Ralfa Freiberga (11:45 minūtēs viens metiens pa vārtiem) un Kristapa Zīles (rezultatīvi piespēlēja (piektais (1+4) punkts sezonā), tika pie +/- koeficienta -1 un izpelnījās divu minūšu sodu) komandu Litvīnovas "Verva".

• Trešo sauso zaudējumu pēc kārtas cieta aizsargu Kristapa Sotnieka un Oskara Cibuļska pārstāvētā Kladno "Rytíři", viesos atzīstot "Olomouc" pārākumu (0:3).

• Sāncenšu triju panākumu virkni lauza uzbrucēja Māra Bičevska (12 ar pusi minūšu laikā bija pārāks trijos no sešiem iemetieniem) klubs "Mlada Boleslav", savā laukumā tiekot galā (3:2) ar Brno "Kometa".

Vācijas līgā (DEL) trešo neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Mika Indraša (spēlēto 18 minūšu laikā uzvarēja vienā iemetienā un divreiz meta pa vārtiem) vienība Švenningeras "Wild Wings", savā laukumā piekāpjoties (0:1) Frankfurtes "Löwen".

Francijas meistarsacīkstēs pieredzējušā uzbrucēja Artūra Mickeviča vārtu guvums un rezultatīva piespēle (šosezon 11 (4+7) punkti deviņās spēlēs) neglāba Nicas "Aigles" hokejistus no sakāves (2:5) pret Anžēras "Ducs". 31 gadu vecais Mickevičs kopumā veica četrus metienus pa vārtiem, izpelnījās divu minūšu sodu un bija pārāks divos iemetienos.

Dānijas līgā uzbrucējs Edgars Kulda piecas reizes meta pa vārtiem, kā arī divas minūtes pavadīja uz noraidīto spēlētāju soliņa, viņa pārstāvētajai Esbjergas "Energy" mājās pagarinājumā zaudējot (2:3) Olborgas "Pirates" vienībai.

Norvēģijas meistarsacīkstēs devīto zaudējumu pēc kārtas cieta Ringerikes "Panthers", mājās piekāpjoties (2:3) čempionei Stavangeras "Oilers". Panteru sastāvā 28 gadus vecais uzbrucējs Leonards Rimjāns laukumā pavadīto 16 minūšu un 54 sekunžu laikā nopelnīja rezultatīvu piespēli (desmitais (6+4) punkts tikpat spēlēs) un divas soda minūtes.

Polijas līgā četru uzvaru virkni sasniegusi vairāku aizsargu Eduarda Hugo Jansona (rezultatīvi piespēlēja, nopelnot savu trešo (2+1) punktu sezonā) un Ērika Ševčenko, kā arī uzbrucēju Antona Siņegubova un Raivo Freidenfelda pārstāvētā "GKS Jastrzębie", viesos apspēlējot (1:0) Novi Targas "Podhale". Interesanti, ka pēdējās četrās uzvarās "GKS Jastrzębie" vienība katrā spēlē guvusi tikai pa vienam vai diviem vārtiem.

Kazahstānas atklātajā čempionātā aizsarga Edgara Siksnas (četri metieni pa vārtiem) un uzbrucēja Denisa Fjodorova (veica vienu metienu) klubs Karagandi "Saryarqa" šodien pārspēja (3:1) Uzbekistānas komandu Taškentas "Humo", čempionvienībai izcīnot 11. panākumu aizvadītajās 11 spēlēs.

Izmantotie avoti:
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/
https://hokej.cz/
https://www.penny-del.org/event/sch...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...
https://metalligaen.dk/live/
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://pro.ligasy.kz/kz/game/1293-...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-09 21:13, pirms 2 gadiem
karsiks izlasē un dynamka knapi pakustēties varēja, bet reku slovākijā cik spēles tik vārti

  +1 [+] [-]

, 2022-10-09 21:48, pirms 2 gadiem
profesorsk rakstīja: karsiks izlasē un dynamka knapi pakustēties varēja, bet reku slovākijā cik spēles tik vārti
Tas, nozīmē cik svarīgi lai komanda uzvar un emocijas komandas ietvaros ir pozitīvas, ņemsim piemēru ar Dinamo, tur liela daļa spēlētāju vairs neticēja paši sev un saviem spēkiem.

  +3 [+] [-]

, 2022-10-09 22:21, pirms 2 gadiem
vozā rakstīja: Tas, nozīmē cik svarīgi lai komanda uzvar un emocijas komandas ietvaros ir pozitīvas, ņemsim piemēru ar Dinamo, tur liela daļa spēlētāju vairs neticēja paši sev un saviem spēkiem.
tas nozīmē, ka Slovākijas līgas līmenis nav diez ko augsts.

     [+] [-]

, 2022-10-09 22:25, pirms 2 gadiem
profesorsk rakstīja: karsiks izlasē un dynamka knapi pakustēties varēja, bet reku slovākijā cik spēles tik vārti
Jā, tev no dīvāna savas pelēkās smadzeņu šūnas sanāk kustināt daudz raitāk, kā karsikam kaučuka ripu pa spoguļlaukumu

     [+] [-]

, 2022-10-10 00:10, pirms 2 gadiem
profesorsk rakstīja: karsiks izlasē un dynamka knapi pakustēties varēja, bet reku slovākijā cik spēles tik vārti
Lai cik dažreiz lielas muļķības nerunātu Abrags, viņš ļoti precīzi paskaidroja tev un vozā nesaprotamo fenomenu.. Slovākija vienkārši ne tuvu nav jaudīgākā līga. Jeb, tavuprāt, līga kurā jau vairākus gadus pēc kārtas topā ir viduvējība Haščāks un sezonas sākumā 8 spēlēs 7 punkti ir Ališauskam ir ļoti jaudīga?

     [+] [-]

, 2022-10-10 00:25, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: sezonas sākumā 8 spēlēs 7 punkti ir Ališauskam ir ļoti jaudīga?
Paskatījos, vau, tiešām. Agrāk viņš tur ne tuvu nebija tik rezultatīvs.