Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tumānovam divas piespēles, Ābols precīzs zaudējumā, Melnalksnis un Egle asistē

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Tumānovam divas piespēles, Ābols precīzs zaudējumā, Melnalksnis un Egle asistē
Miks Tumānovs. Foto: RoKi Hockey, Facebook

Vairāki latviešu hokejisti šodien aizvadīja cīņas Eiropas hokeja laukumos. Uzvaras, zaudējumi, kā arī rezultativitātes punkti - diena bijusi ar mainīgām sekmēm.

Somijas ''Mestis'' līgā, kas ir šīs valsts otrs spēcīgākais čempionāts, cīņu aizvadīja Miks Tumānovs un viņa ''Rovaniemen Kiekko'' jeb RoKi. Vienība ar 4:2 apspēlēja ''Kiekko-Pojat'' jeb JoKP. Latviešu aizsargs nepilnās 20 minūtēs atdeva divas rezultatīvas piespēles, izpildīja divus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar lietderības koeficientu +1. Tumānovs 13 spēlēs ticis pie deviņiem (1+8) rezultativitātes punktiem un ir komandas rezultatīvākais aizsargs. Viņš ir piektais rezultatīvākais arī starp visiem RoKi spēlētājiem, kaldinot savas komandas sesto pozīciju turnīra tabulā.

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) zaudējumu piedzīvoja Rodrigo Ābola ''Örebro''. Vienība ar 2:3 piekapās ''Skellefteå'' hokejistiem. Ābols 40. minūtē guva spēles pēdējos vārtus. Mača gaitā latviešu uzbrucējs izpildīja trīs metienus pa vārtiem, noslēdzot cīņu ar neitrālu lietderības rādītāju.

Somijas augstākajā līgā sauso zaudējumu tikmēr piedzīvoja Oskara Batņas ''Jukurit'', kas ar 0:2 atzina čempionāta līderes ''Lukko'' pārākumu. Batņa sev atvēlētajās 13 minūtēs izpildīja trīs metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu +/- rādītāju. Komandai tikmēr pārtrūka trīs uzvaru sērija.

Šveices līgā pie uzvaras tika Toma Andersona "Chaux-De-Fonds", kas ar 5:0 sagrāva "Basel" vienību. Andersonam nepilnās 18 minūtēs četri metieni pa vārtiem un +1.

• Šajā pašā turnīrā zaudējumu piedzīvoja divu latviešu pārstāvētā "Lions", kas ar 2:5 piekāpās "Visp" klubam. Rihards Melnalksnis tika pie rezultatīvas piespēles un divu minūšu noraidījuma, kamēr Nauris Sējējs bloķēja divus metienus.

Haralda Egles "Langenthal" ar 5:6 pēcspēles metienos zaudēja "Thurgau" komandai. Egle nepilnās 23 minūtēs meta sešas reizes pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un atdeva rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://mestis.fi/en/ottelut/2022-2...
https://www.shl.se/gamecenter/qbN-6...
https://www.flashscore.com/match/rR...
https://m.sihf.ch/de/game-center/sw...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 21:51, pirms gada
Izskatās ļoti labi. Aizsargs 21 gads, 1.95m, Mestis viens no rezultatīvākajiem aizsargiem. Cerams būs izlasē uz pārbaudes spēlēm. Lai veicas!

  -2 [+] [-]

, 2022-11-03 22:03, pirms gada
Sochi rakstīja: Izskatās ļoti labi. Aizsargs 21 gads, 1.95m, Mestis viens no rezultatīvākajiem aizsargiem. Cerams būs izlasē uz pārbaudes spēlēm. Lai veicas!
kā Tu zini, kā viņš izskatās?

  +2 [+] [-]

, 2022-11-03 22:47, pirms gada
Abrags rakstīja: kā Tu zini, kā viņš izskatās?
Vai es prasīju tavas domas par savu komentāru? Ko Tu bāzies visur. Komentē rakstus nevis citu cilvēku komentārus.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-03 23:00, pirms gada
Sochi rakstīja: Vai es prasīju tavas domas par savu komentāru? Ko Tu bāzies visur. Komentē rakstus nevis citu cilvēku komentārus.
Gribu un komentēju - ne Tu mani taisīji, ne Tu man norādīsi ko, kad un kā komentēt!

     [+] [-]

, 2022-11-04 04:08, pirms gada
Kas tad bija par info, ka Egle netiks uz izlasi, jo esot trauma ???

  -1 [+] [-]

, 2022-11-04 04:28, pirms gada
Abrags rakstīja: Gribu un komentēju - ne Tu mani taisīji, ne Tu man norādīsi ko, kad un kā komentēt!
Sprukts izlasē būs?

  -1 [+] [-]

, 2022-11-04 06:51, pirms gada
KrisitisOZO rakstīja: Sprukts izlasē būs?
Uzprasi abraģelim arī to vai Bļugeru draftēs NHL - par to arī viņš brēca, ka nekas tur nebūs

  -1 [+] [-]

, 2022-11-04 06:51, pirms gada
Abrags rakstīja: Gribu un komentēju - ne Tu mani taisīji, ne Tu man norādīsi ko, kad un kā komentēt!
Bet viņš var ierādīt virzienu uz kuru turpmāk tēmēs tavs deguns

     [+] [-]

, 2022-11-04 14:06, pirms gada
Rūjienas Niknais rakstīja: Kas tad bija par info, ka Egle netiks uz izlasi, jo esot trauma ???
Viņam esot trauma, taču slodzes dēļ paliekot Šveicē. Mazums vel kaut kas notiek un tad sezonai sanāks teikt uzredzēšanos.

     [+] [-]

, 2022-11-05 02:04, pirms gada
marcco rakstīja: Viņam esot trauma, taču slodzes dēļ paliekot Šveicē. Mazums vel kaut kas notiek un tad sezonai sanāks teikt uzredzēšanos.
Nu HVZ kas par traumu ja var 23 min spēles laiku dabūt