Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam 1+1, Marenis iemet pret bijušo komandu, Gudļevskim sausā spēle

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krastenbergam 1+1, Marenis iemet pret bijušo komandu, Gudļevskim sausā spēle
Roberts Bukarts. Foto: hc-vitkovice.cz

Uz Eiropas hokeja laukumiem šodien kāpa vairāki latviešu hokejisti. Čehijā un Somijā pat bija iespējams vērot dueļus latviešu starpā. Ar mainīgām sekmēm, tomēr diena bijusi samērā izdevusies, latviešiem tiekot arī pie rezultativitātes punktiem.

Zviedrijas otrajā līgā sauso spēli aizvadīja latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš ''MoDo'' uzvarā ar 3:0 pret ''Vita Hästen'' atvairīja visus 14 pretinieku metienus. Rihards Marenis tikmēr guva vārtus pret savu bijušo vienību.

Renāra Krastenberga ''Sodertalje'' ar 5:0 paralēli sagrāva ''Vasteras'' vienību. Krastenberga kontā 1+1. Latvietim tie bija pirmie vārti šosezon.

• Latvijas izcelsmes Zviedrijas uzbrucējs Maksims Semjonovs tikmēr AIK zaudējumā ar 4:5 pret ''Djurgarden'' guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

Čehijas Ekstralīgā pie panākuma šodien tika Roberta Bukarta pārstāvētā ''Vitkovice'', kas pēcspēles metienos ar 2:1 pieveica Kārļa Čukstes Tršinecas ''Oceláři''. Bukarts nepilnā 21 minūtē izpildīja vienu metienu pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar dalītu sliktāko lietderības rādītāju komandā -1. Arī Čukste tika pie viena izpildīta un bloķēta metiena. Viņa kontā gan +1.

Somijas ''Mestis'' līgā uzvaru izcīnīja Roberta Kaļķa IPK, kas ar 4:3 apspēlēja Artūra Andžāna Turku TUTO. Kaļķim nepilnās 23 minūtēs +/- rādītājs +1, divu minūšu noraidījums un metiens pa vārtiem. Andžānam tikmēr divi metieni un -1.

Izmantotie resursi:
https://beta.hockeyallsvenskan.se
https://www.flashscore.com/match/tE...
https://mestis.fi/en/ottelut/2022-2...