Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionātā spēlējušais Egle noslēdzis līgumu ar Bratislavas "Slovan"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pasaules čempionātā spēlējušais Egle noslēdzis līgumu ar Bratislavas "Slovan"
Haralds Egle. Foto: IIHF

Latvijas izlases centra uzbrucējs Haralds Egle turpinās spēlēs Slovākijas Ekstralīgā – viņš pievienojies Bratislavas "Slovan", līgumu noslēdzot pirms pasaules čempionāta, kurā izcēlās ar vārtiem.

28 gadus vecais Haralds Egle maijā devās uz savu pirmo pasaules čempionātu. Piedaloties sešās spēlēs, liepājnieks izcēlās ar vārtiem uzvarā pret Kazahstānu, savukārt noslēdzošais mačs pret amerikāņiem viņam gāja secen ceļgala savainojuma dēļ.

Centra uzbrucējs sezonu pavadīja Slovākijas klubā "Liptovsky Mikulas". Regulārās sezonas 49 spēlēs viņš izcēlās ar 11 vārtiem un 39 punktiem, bet piecos playoff mačos pievienoja četrus punktus. Starp Slovākijā spēlējošajiem septiņiem latviešiem rezultatīvāks par Egli bija vienīgi Kaspars Daugaviņš ar 54 punktiem.

Piektdien Bratislavas "Slovan" izziņoja līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju. Vienošanās bija panākta jau iepriekš.

Ja "Liptovsky Mikulas" aizvadīto sezonu pabeidza desmitajā vietā, tad "Slovan" ieņēma piekto vietu regulārās sezonas izskaņā. Taču cīņa par titulu beidzās jau ceturtdaļfinālā, ar 0-4 piekāpjoties "Košice".

"Slovan", kas 2022. gadā ieguva Slovākijas zeltu, rindās spēlējuši septiņi latvieši. Kā iepriekšējais vienības kreklu pielaikoja vārtsargs Kristers Gudļevskis.

     [+] [-]

, 2024-06-01 13:05, pirms 2 mēnešiem
Normāls špiļoks
Šajā līgā un tajā komandā jābūt līderim

     [+] [-]

, 2024-06-01 18:18, pirms 2 mēnešiem
Rūjienas Stiprais rakstīja: Normāls špiļoks
Šajā līgā un tajā komandā jābūt līderim
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

     [+] [-]

, 2024-06-01 18:55, pirms 2 mēnešiem
Šis džeks vismaz nav galvā tērēts, cerams sevi labi parādīs!