Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Lauris Dārziņš novada treniņu Liepājā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lauris Dārziņš novada treniņu Liepājā
Lauris Darziņš vada treniņu. Foto: HK Liepaja

Latvijas hokeja uzbrucējs Lauris Dārziņš trešdien novadīja treniņu nometnes dalībniekiem Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē, informē liepājnieku klubs.

26. oktobrī uz ledus kāpa Lauris Dārziņš, lai trenētu nometnes dalībniekus. Atskatoties uz sevi U9 vecumā, viņš atceras, ka ir bijusi liela mīlestība pret hokeju. Treniņi nav beigušies ar trenera svilpi, pat dažādās sētās tika meklēti iedomāti vārti, kur ar nūju sist golus. Pieredzes bagātajam uzbrucējam svarīgākie vārtu guvumi ir bijuši daudzi, bet visspilgtāk viņš atceras olimpiskās spēles, kā arī golu pret Kanādu. Dārziņš arī min jautros brīžus ar komandas biedriem, piemēram, ja uz slidas asmens uzlīmē caurspīdīgu skoču, uz ledus kājas iet špagatā. Šādi jociņi esot veselīgi, bet, protams, līdz robežai.

"Jaunieši ir tie, kuri sniedz mīlestību un prieku pret hokeju. Tā ir lieliska mijiedarbība, man prieks atbraukt un redzēt, ka hokeju mīl ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā," saka Lauris Dārziņš. "Paldies hokeja klubam "Liepāja" par iespēju piedalīties U9 nometnē! Man ļoti patīk Liepājā. Manuprāt, veiksmīgā Liepājas Olimpiskā centra infrastruktūra un plašās iespējas veicina iespējas, lai bērni varētu attīstīt savu talantu. Labprāt arī turpmāk veidotu šādu sadarbību ar Liepājas hokeja klubu!"

Latvijas izlases rindās Dārziņš aizvadījis 150 spēles, sakrājot 91 (50+41) rezultativitātes punktu. 37 gadus vecais uzbrucējs februārī paziņoja par karjeras beigām izlasē. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja Rīgas "Dinamo" un iekrāja 18 (3+15) punktus 36 spēlēs, bet patlaban ir bez līguma.

Izmantotie resursi:

Vakar, 26. oktobrī, uz ledus kāpa Lauris Dārziņš, lai trenētu nometnes dalībniekus.

Atskatoties uz sevi U-9 gadu...Posted by HK LIEPĀJA on Ceturtdiena, 2022. gada 27. Oktobris

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 18:57, pirms gada
No šitā džeka var daudz ko jaunie puiki pamācīties. Slidojumu, metienu. Tik labas rokas gan domāju uzkačāt nevar un tas ir dabas dots. Kā saka - vai nu ir vai nav.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-27 19:27, pirms gada
als rakstīja: No šitā džeka var daudz ko jaunie puiki pamācīties. Slidojumu, metienu. Tik labas rokas gan domāju uzkačāt nevar un tas ir dabas dots. Kā saka - vai nu ir vai nav.
domāšana ir jāmācas. jauniešiem ar to ir grūti, kad katras brīvās minūtes tiek pavadītas skatoties tiktokus un tamlīdzīgas lietas. ir jāiemāca pīppauze pavadīt, lai atpūtas laikā padomātu, kā var to pašu izdarīt, bet nekļūdīties un nepatērētu lieku spēku darot to.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 19:37, pirms gada
als rakstīja: No šitā džeka var daudz ko jaunie puiki pamācīties. Slidojumu, metienu. Tik labas rokas gan domāju uzkačāt nevar un tas ir dabas dots. Kā saka - vai nu ir vai nav.
Zin, kad palasa intervijas, tie kam bijušas tās dabas dotās rokas, ir visu laiku tās trenējuši, tas pats Balderis papildus vislaik pie tā strādājis, Tretjaks brīvajā laikā driblējis tenisa bumbiņu, vai ejot pusdienās, vai guļot gultā un metot pret sienu, tā ka jāmācās strādāt ir visiem

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 19:47, pirms gada
Solidaritāte - laiks pavadīts ar savām domām bez nekāda ārpasaules inputa (mūzika austiņās, ekrāni utt..) tik tiešām ir ļoti neatņemama dzīves sastāvdaļa veselīgām smadzenēm, normālai augšanai un normālam mentālajām stāvoklim. Tas būtu visās skolās jāmāca, manuprāt.

     [+] [-]

, 2022-10-28 04:43, pirms gada
Kāda vēl nometne? Sezona jau ir sākusies! Uz Predators!