Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Eksperts par Rīgas "Dinamo": "Ar bezdarbniekiem nav iespējams plānot rezultātu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eksperts par Rīgas "Dinamo": "Ar bezdarbniekiem nav iespējams plānot rezultātu"
Pēteris Skudra. Foto: Raimonds Volonts/dinamoriga.lv

Krievijas hokeja eksperts Aleksejs Ševčenko uzskata, ka Rīgas "Dinamo" klubā šosezon ieguldītā krievu nauda tika iztērēta veltīgi.

Rīdzinieki septīto gadu pēc kārtas nekvalificējās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēlēm. "Šajā sezonā Rīgas "Dinamo" kļuvis par līgas pirmo klubu, kas zaudējis matemātiskas izredzes iekļūt "paly-off". Tomēr jau augustā bija skaidrs, ka tas tā arī būs. Pētera Skudras trenētajai komandai nebija nevienas iespējas. Atgādināsim, ka nauda Latvijā parādījās pēdējā brīdī, bet treniņi sākās, kad pārējie klubi jau sūtīja pieteikumus līgai," atzīst krievu hokeja speciālists.

"Šādā situācijā nav iespējams trāpīt ar sastāvu pat par 50 procentiem, taču Pēteris Skudra arī pats pieļāva dažas kļūdas. Piemēram, izvēlējās neīstos vārtsargus. Uzreiz tika teikts, ka sākotnējā likme uz Staņislavu Gaļimovu un Iļju Proskurjakovu bija neveiksmīga, tirgū varēja atrast citus variantus, taču Skudra atcerējās, ka šie puiši reiz strādāja pie viņa [Ņižņijnovgorodas "Torpedo" laikos]. Līdz ar to Rīgas klubā šosezon bija astoņi vārtsargi, bet Gaļimovs un Proskurjakovs atkal ir bez darba. Tāpat savu kursu treneris ieturēja, lemjot par atsevišķu spēlētāju perspektīvām. Viņš paņēma cilvēkus un pēc tam ātri vien atteicās no šiem hokejistiem, nedodot otro iespēju."

"Bet nevar visu novelt uz treneri. Tagad ir 2021. gads, KHL attīstās, nav iespējams savākt komandu no bezdarbniekiem un plānot kaut kādu rezultātu. Fakts, ka klubs tagad sakrājis astoņas uzvaras, jau ir brīnums, te īpaši jāizceļ uzvaras pār Sanktpēterburgas un Kazaņas komandām. Jāatceras, ka [Covid-19 krīzes dēļ] rīdzinieki tika arī pie tehniskajiem zaudējumiem," saka pieredzējušais hokeja apskatnieks.

Vasarā kārtējo riezi izdevās piesaistīt finansējumu no Krievijas, lai Rīgas "Dinamo" varētu aizvadīt KHL sezonu, taču turnīra tabulā komanda tagad atkal ieņem pēdējo vietu. "Krievijas sponsori vienkārši izmeta naudu vējā," norāda Aleksejs Ševčenko. "Bet tas viss pasaules čempionāta dēļ. Uz nākamo sezonu Latvijai pašai būs jāmeklē finansējums, mūsējie viņiem nepalīdzēs." Te jāatgādina, ka arī pirms finansējuma piešķiršanas pagājušajā vasarā minētais speciālists rīdziniekiem ieteica necerēt uz krievu naudu.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +6 [+] [-]

, 2021-01-22 16:01, pirms 3 gadiem
ševam patīk skaitīt svešu naudu, bet uz Bobu viņš vispār ir ieēdies, gāna šamo katrā skribelējumā

  +2 [+] [-]

, 2021-01-22 16:13, pirms 3 gadiem
Nekas, savā otrajā sezonā Pjotrs labos pieļautās kļūdas ... tikai GRU , tikai Ģinamo !

     [+] [-]

, 2021-01-22 16:30, pirms 3 gadiem
Nedosim naudu un viss! Lai iemācās spēlēt, tad paskatīsimies.

  -3 [+] [-]

, 2021-01-22 16:43, pirms 3 gadiem
kambodža 03 rakstīja: Nedosim naudu un viss! Lai iemācās spēlēt, tad paskatīsimies.
Loģiski, ka nav jādod. Bet tomēr maigās varas izpausmes un iedos tāpat. Tikai... Ko tu bomzi vari iedot? Ziemas ķirsi? Tev vienīgi krievi paši var iedot - aiz vaiga.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-22 17:03, pirms 3 gadiem
Krievijā šo kadru par pilnu neviens neņem.
Slēpts komentārs: darbagalds

  +8 [+] [-]

, 2021-01-22 17:27, pirms 3 gadiem
Nu uz to arī ceru, ka nauda būs jāmeklē Savickim pašam un tas neizdosies. Izlases spēlētāju morāle, spēlējot kopā ar kaut kādiem otrās šķiras krievu jaunuļiem un visu zaudējot, ir pilnībā sajāta. Jāatgriežas vecajās sliedēs, kad labākie spēlē labos Eiropas vai Amerikas čempionātos. Ģinama savu ideju kā izlases bāzes klubs jau sen ir izsmēlis un sajājis.

     [+] [-]

, 2021-01-22 17:37, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Ja krieveļi nākamajam gadam nedos naudu, tad komandas nebūs. Ne jau SC žurnaļugas un dīvāna speci kaut ko sametīs. Veči varēs spēlēt D-pils, Jelgavas vai Ļepajas meistaru blicēs.
Kas tad tur palicis, gandrīz vieni pensionāri un jaunie, kuriem tāpat nav diži lielākas cerības spēlēt augstāk par OHL.
Slēpts komentārs: denebs

  +5 [+] [-]

, 2021-01-22 17:43, pirms 3 gadiem
Lieliska analīze! ģinamo ir kaut kāds miskastes klubelis bez vīzijas, mērķiem, bez auras, bez trenera, bez kodola. Rakstu nelasīju!

 +11 [+] [-]

, 2021-01-22 18:16, pirms 3 gadiem
Galīgi nepiekrītu Ševčenko. Nauda nav ieguldīta veltīgi. Galvenais uzdevums - būt par treniņmaisiem krievu klubiem ir izpildīts. Pret ģinama var izspēlēt dažādas kombinācijas , pieslīpēt sadarbību u.t.t.

  +6 [+] [-]

, 2021-01-22 19:38, pirms 3 gadiem
Ko nozīmē - iztērēta veltīgi?! Vai tad gazproms dod DR naudu, lai tas paņemtu Gagarina trauku? Taču nē! DR spēlēšana KHL ir pašmērķis, nekādus sportiskos rezultātus sponsori te nesagaida. Jo DR ir ģeopolitisks projekts. Reklamēt krievu gāzi Latvijā tapat nav jēgas, jo konkurences tāpat tai nav. Un punkts.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-22 20:09, pirms 3 gadiem
strops rakstīja: Galīgi nepiekrītu Ševčenko. Nauda nav ieguldīta veltīgi. Galvenais uzdevums - būt par treniņmaisiem krievu klubiem ir izpildīts. Pret ģinama var izspēlēt dažādas kombinācijas , pieslīpēt sadarbību u.t.t.
Un neaizmirstam par ģeopolitiku. Visu laiku acīm priekšā CSKA, SKA, Čeļaba, Magņitka, Gazprom...labie krievi. 100 punkti būs nauda nākamsezon, ja vien Bunkernijs būs pie šprices vēl. Bet tad arī KHL var pazust, jo biznesa tur nav un ar vilcienu no Maskavas uz Sočiem "nafig" neviens nevēlēsies braukt

     [+] [-]

, 2021-01-22 20:16, pirms 3 gadiem
Kad tas Ševčenko saka kaut ko par čekista utaino un žīda varzu,viņš sāk likties kā gudrs un hokeju saprotošs eksperts.

  +7 [+] [-]

, 2021-01-22 20:48, pirms 3 gadiem
Sers f ir vienīgais eksperts, kuru es klausos un pierakstu blociņā.

     [+] [-]

, 2021-01-22 21:48, pirms 3 gadiem
tāda čekistiski idiotiska sekvence summējas = kremlini covidnoliedzēji- rubļu čemodānu piegādātāji "vovas pū" "maigās varas" atsūcējiem >>> čekas jura-šļura = kremlinu naudas atmazgātājs un otkatu iekasētājs >>> rosijaņins peķka otkatovičs = kolchoznieku un vatņiku stutētājs >>> miskastes klubelis= covidsērgas autorizētais izplatītājs un "družbas zāģu" ražotājs >>> sadomazohistiskie fuņi - funarini, kuriem baudu sagādā klubeļa ierīšana no "varenplašās parašas bargajiem hockeya warlordiem" ...

  +6 [+] [-]

, 2021-01-22 21:53, pirms 3 gadiem
Teiksim tā, krievi pa lēto nopirka ieleni, uz kuras visu sezonu ejakulēja kaimiņzemes varenais antifashistu proletariāts. Tāpēc apgalvot, ka nauda ir izsviesta vējā, nevar. Tā ir notriekta izklaides industrijā.

     [+] [-]

, 2021-01-22 23:11, pirms 3 gadiem
Dinamo šogad ir VHL līmeņa komanda. Pirmās 2 maiņas, jebkurā normālā klubā cīnītos par 3-4 maiņu. un 3 maiņa un pārējie ir Optibet līgas līmeņa spēlētāji, nevis KHL. Uzvarēt jau var, bet ne top 12 komanda.

  -2 [+] [-]

, 2021-01-23 00:30, pirms 3 gadiem
Izmetiet taču beidzot ārā Dārziņu, Džeriņu, Rēdlihu, Meiju, Indraši, kas tur vēl no šiem dīkdieņiem (par leģionāriem nerunāšu) un ņemiet, ja7nos, lai grauž ledu un pierāda, ka grib nopelnīt biezāku ceku(aploksni) algas dienā

     [+] [-]

, 2021-01-23 04:49, pirms 3 gadiem
Tas krievelis raksta tā,it kā viņš tur kaut ko noteiktu. Bet nē,vectēvs parašas bunkurā un 7 oligarhi būs tie,kuri lems. Viņiem tā naudele bijusi nebijusi,viss atkarīgs no Jura! Proti,ja Juris joprojām tikpat labi pieprot dziļo minetu roskomņehtjkhl valdnieks atmetīs kapeiku savai kucītei...
Un atkal viss sāksies no jauna,atkal pavasars,jauna druva kolchozniekiem,jauni arkli kas jāapgūst laukā,jaunas sejas,jaunas cerības.....kā vienmēr

     [+] [-]

, 2021-01-23 07:14, pirms 3 gadiem
Vertigo23 rakstīja: Dinamo šogad ir VHL līmeņa komanda. Pirmās 2 maiņas, jebkurā normālā klubā cīnītos par 3-4 maiņu. un 3 maiņa un pārējie ir Optibet līgas līmeņa spēlētāji, nevis KHL. Uzvarēt jau var, bet ne top 12 komanda.
Pirmajās divās maiņās DR ir tie, kuri ir tendēti uz uzbrukumu un vārtu gūšanu, tapēc pie jebkura rasklada tie nespēlētu 3.-4. maiņās Cits jautājums ir, cik labi viņi savu darbu paveic Taču jebkurā gadījumā, tie kadri, kuri pašreiz it kā skaitās DR vadošie, vai nu spēlētu pirmajās divās maiņās vai arī nespēlētu vispār, deldētu beņķi vai arī spēlētu fermā VHL