Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Memfisā vadībā Vestvuds un Villiss

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Memfisā vadībā Vestvuds un Villiss
Lī Vestvuds
Foto: Reuters/Scanpix

Memfisā noslēgusies otrā sacensību diena ''St. Jude Classic'' turnīrā, kurā pēc 36 bedrītēm vadībā anglis Lī Vestvuds un amerikānis Garets Villiss, kuriem ir viena sitiena pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem.

Ranga 3. vietā esošais Vestuvds bija vadībā pēc pirmās dienas, bet otrajā dienā līdera godu nodrošināja vien ar teicamu finišu, pēdējās trīs bedrītēs gūstot pa birdie. Summā viņam ar Villisu -9, kas ir par vienu sitienu labāks rezultāts nekā amerikānim Čārlijam Hofmanam. Vēl vienu sitienu atpaliek zviedrs Roberts Karlsons un ASV pārstāvis Roberts Garigus.

''St. Jude Classic'' turnīrs ir pēdējais PGA tūrē pirms nākmajā nedēļā gaidāmā ''US Open'' turnīra, kuram jau notikusi pirmo divu raundu pāru izloze. Pieminētais Vestvuds pirmās 36 bedrītes veiks kopā ar ranga līderi Taigeru Vudsu. Trešais golferis šajā grupā būs titulētais Dienvidāfrikas Republikas pārstāvis Ērnijs Elss.

Izmantotie resursi:
pgatour.com