Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Karjeru beigušais Beils februārī piedalīsies ''PGA Tour'' golfa turnīrā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Karjeru beigušais Beils februārī piedalīsies ''PGA Tour'' golfa turnīrā
Gerets Beils. Foto: AP/Scanpix

33 gadus vecais velsietis Gerets Beils, kurš šī gada sākumā pavēstīja par futbolista karjeras beigām, pirmdien paziņojis, ka šī gada februārī piedalīsies ''PGA Tour'' organizētā golfa turnīrā ''AT&T Pebble Beach Pro-Am''.

Šī gada sākumā 33 gadu vecumā par karjeras beigām paziņoja Velsas slavenākais futbolists Gerets Beils.

Lielākos sasniegumus profesionāļa karjerā Beils sasniedza kopā ar Madrides ''Real'', ar kuru viņš piecas reizes triumfēja Čempionu līgā un trīs reizes izcīnīja Spānijas čempiona titulu. Pēdējo sezonu viņš pavadīja ASV, spēlējot ''Los Angeles FC''. Savukārt ar Velsu Beils 2022. gada izskaņā piedalījās Pasaules kausa izcīņā Katarā, pret ASV gūstot izlases vienīgos vārtus apakšgrupu turnīrā.

Ātri vien Beils nolēmis pievērsties jaunam sporta veidam. Savā sociālajā tīklā ''Instagram'' bijušais futbolists pavēstījis, ka februāra sākumā viņš piedalīsies ''PGA Tour'' sacensībās ''AT&T Pebble Beach Pro-Am''. Turnīra balvu fonds ir ap deviņiem miljoniem ASV dolāru un viena mēneša laikā to izspēlē trijos golfa laukumos - ''Pebble Beach Golf Links'', ''Spyglass Hill Golf Course'' un ''Monterey Peninsula Country Club''.

Turnīra formāts paredz, ka tajā piedalās 156 profesionāli golfa spēlētāji, kuriem jāspēlē pāri ar amatieru golfa meistaru. Tikai profesionāļi sacenšas par uzvaru turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/garethbal...

     [+] [-]

, 2023-01-24 18:31, pirms gada
Ļoti nopietni, tas protams mārketinga āķis organizatoriem, bet pašam Beilam nokļūt tādā kompānijā būs ļooti liels izaicinājums. Vairāk mentāli nekā fiziski...