Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretinieces Velsas zvaigzne Beils beidz futbolista karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas pretinieces Velsas zvaigzne Beils beidz futbolista karjeru
Gerets Beils. Foto: AFP/Scanpix

Velsas slavenākais futbolists Gerets Beils 33 gadu vecumā paziņojis par lēmumu noslēgt karjeru. Par viņa pēdējo spēli kļuva Pasaules kausa cīņa pret angļiem. 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Velsa spēlēs vienā grupā ar Latviju.

"Lēmums noslēgt karjeru izlasē bijis pats, pats smagākais manā karjerā," sacīja Gerets Beils. Viņa pēdējā spēle Velsas kreklā tika aizvadīta 29. novembrī, ar 0:3 zaudējot angļiem un izstājoties no Pasaules kausa. Beils guva komandas vienīgos vārtus, pret Amerikas Savienotajām Valstīm 82. minūtē realizējot pendeli. Vienlaikus Beils paziņoja, ka liek punktu arī klubu karjerai.

"Mans ceļš uz starptautiskās skatuves ne tikai mainījis manu dzīvi, bet arī to, kas esmu. Dalīju ģērbtuves ar puišiem, kuri kļuva par maniem brāļiem, un izlases personāls kļuva par manu ģimeni. Spēlēju neticamāko treneru vadībā, un vienmēr jutu neierobežotu atbalstu un mīlestību no pašiem centīgākajiem faniem pasaulē. Paldies visiem, kuri bija daļa no mana ceļojuma," rakstīja Beils.

Beils 2013. gadā par 100 miljoniem eiro pievienojās Madrides "Real", kļūstot par tā brīža pasaules futbola dārgāko pirkumu. Izcīnījis trīs Spānijas titulus un piecas reizes triumfējis Čempionu līgā, Beils pagājušā gada vasarā devās uz Ameriku un parakstīja gada līgumu ar "Los Angeles FC".

Latvijas izlase 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu sāks tieši Velsā – mačs Kārdifā gaida 28. martā. Savukārt velsieši Rīgā jāuzņem 11. septembrī. Vēl mūsu apakšgrupā spēlēs Horvātijas, Armēnijas un Turcijas izlases.

     [+] [-]

, 2023-01-09 18:09, pirms gada
nu jā, nav nekāds baigais šoks, sen jau skaidrs, ka kaisle pret futbolu ir zudusi. Lai veicas nākamajā dzīves solī un golfā!
Slēpts komentārs: Two goats one Champion

  +6 [+] [-]

, 2023-01-09 18:32, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Jēls gājiens, tā teikt mīkstais, cerams Velsā kāds viņam iesītis prātu vietā!
Tas "mīkstais" kā Tu viņu sauc, bez šuabām ir sasniedzis savā dzīvē vairāk nekā Tu jebkad iespēsi

  +7 [+] [-]

, 2023-01-09 18:42, pirms gada
Euro 2016 ar Velsu tiešām pierādīja, ka ''mīksts'' točna nav... Manuprāt, viņu traumas piebeidza gan fiziski, gan mentāli.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-09 19:07, pirms gada
Ja vajadzētu minēt, nākošais būs beļgu vecis E.Azārs. Tam ar nabagam Madride par palātu izvērtās

  +1 [+] [-]

, 2023-01-09 19:14, pirms gada
Visā visumā vai nav vienalga? Southemtonā tāpat savulaik Paharam & Co bučus tīrīja, kā jaunais... Par to vien par ''mīkstu'' nevajadzētu saukt!

  -2 [+] [-]

, 2023-01-09 19:30, pirms gada
rihardilio rakstīja: Tas "mīkstais" kā Tu viņu sauc, bez šuabām ir sasniedzis savā dzīvē vairāk nekā Tu jebkad iespēsi
Ko tu salīdzini ar sasniegšanu? Spārdīt bumbu un saņemt miljonus? Jā naudas ziņā viņš ir sasniedzis vairāk. Bet jebkurš ārsts, ugusndzēsējs un policists ir sasniedzis vairāk glābjot cilvēku dzīvības!

  +2 [+] [-]

, 2023-01-09 20:23, pirms gada
..tagad šiem nebūs, kas vārtus sit, reāli ir iespēja Velsu uzvarēt. vilkiem jāsaņemas.

  -1 [+] [-]

, 2023-01-09 20:27, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Ko tu salīdzini ar sasniegšanu? Spārdīt bumbu un saņemt miljonus? Jā naudas ziņā viņš ir sasniedzis vairāk. Bet jebkurš ārsts, ugusndzēsējs un policists ir sasniedzis vairāk glābjot cilvēku dzīvības!
..gan sportā..medicīnā sadzīvē...māksla,sasniegumi nav mērāmi vienādi puišeli...bet tev to nesaprast...

     [+] [-]

, 2023-01-10 00:02, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Ko tu salīdzini ar sasniegšanu? Spārdīt bumbu un saņemt miljonus? Jā naudas ziņā viņš ir sasniedzis vairāk. Bet jebkurš ārsts, ugusndzēsējs un policists ir sasniedzis vairāk glābjot cilvēku dzīvības!
ej savu dzīvi velti bumbas spārdišanai un saņem miljonus, ne sūksties, ka ielas slaukot tik minimalku tev ieskaita.