Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

PGA un LPGA kopā organizēs jaukto komandu golfa sacensības

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

PGA un LPGA kopā organizēs jaukto komandu golfa sacensības
Rorijs Makilrojs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA--DPA. Profesionālā golfa asociācija (PGA) un Dāmu profesionālā golfa asociācija (LPGA) trešdien paziņoja, ka gada beigās organizēs kopīgu turnīru, kurā sacentīsies jauktās komandas.

"The Grant Thornton International" turnīrs, kurā sacentīsies 16 golfa spēlētāji gan no PGA, gan LPGA tūres, no 8. līdz 10.decembrim norisināsies Neipelsas pilsētā Floridas štatā.

Tā būs pirmā reize kopš 1999.gada, kad abas profesionālās golfa tūres apvienosies, lai aizvadītu kopīgas sacensības. Pēdējā aizvadītajā jaukto komandu turnīrā uzvaru izcīnīja Džons Deilijs un Laura Deivisa.

"Apvienojot spēkus ar PGA, lai aizvadītu kopīgu turnīru ar pasaules labākajiem golferiem, sniegsim jaunu pieredzi golfa skatītājiem visā pasaulē. Tas ir svarīgs solis uz priekšu golfa, sieviešu golfa un LPGA attīstībā," teica LPGA komisāre Mollija Markū-Sāmana.

Turnīrā golferi cīnīsies par četrus miljonus ASV dolāru (apmēram 3,7 miljoni eiro) lielu naudas balvu fondu.

Izmantotie resursi:
LETA