Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Krollis pirmajā spēlē "Valmierā" iesit vārtus "Mettai", Liepājai spēcīgs leģionārs

Rolands Eliņš

Krollis pirmajā spēlē "Valmierā" iesit vārtus "Mettai", Liepājai spēcīgs leģionārs
Raimonds Krollis "Valmieras" sastāvā. Foto: FK Valmiera

Šodien tika aizvadīti divi pārbaudes mači Latvijas futbola Virslīgas komandu vidū, un abos piedalījās "Mettas" futbolisti, kas ar 2:7 zaudēja "Valmierai", ieskaitot savu nu jau bijušo komandas biedru Raimondu Krolli, un spēlēja 1:1 pret "Daugavpili". Savukārt "Liepājai" pievienojies Baltkrievijas izlases pussargs Mihails Gordeičuks, vēsta baltkrievu mediji.

"Skonto" hallē un Olimpiskajā sporta centrā šodien "Metta" aizvadīja divas spēles, izliekot divus dažādus sastāvus. Vispirms tika aizvadīta pārbaude pret "Valmieru", ar kuru nesen tika noslēgts vērienīgs darījums par Raimonda Kroļļa pāreju. Krollis šodien jau bija kopā ar "Valmieru", devās uz maiņu otrajā puslaikā un arī atzīmējās ar vārtu guvumu, kas viņam bija pirmais "Valmieras" formā.

Krollis spēles izskaņā panāca rezultātu 7:2, pieliekot punktu "Valmieria" graujošajai uzvarai, kurā divus vārtus guva Senegālas futbolists Ibrahims Sovs, kurš komandai pievienojās tikai pirms dažām dienām. Tāpat pie vārtu guvuma tika piesaistītais japānis Daisuke Jokota, kamēr "Mettai" pa vārtiem iesita Normunds Uldriķis un Rihards Ozoliņš, ar kuru palīdzību rezultāta starpība vēl 52. minūtē bija minimāla (2:3). Par spēles izskaņu, kurā "Valmiera" guva graujošu uzvaru, "Metta" savā mājaslapā gan raksta, ka norisinājās atklāts futbols, kurā abām komandām bija daudz vārtu gūšanas iespēju, taču tās labāk izmantoja valmierieši.

"Metta" pēc tam pēcpusdienā aizvadīja pārbaudes maču pret "Daugavpili", spēlējot neizšķirti 1:1. "Mettai" šajā spēlē sastāvā bija vairāki jaunie spēlētāji, bet vienīgos vārtus tās rindās guva Krists Putāns, iesitot spēles izskaņā. "Daugavpils" informāciju par savu sastāvu nepiedāvā un savos sociālajos tīklos nav nosaukusi pat šodienas vārtu guvēju.

Tikmēr Baltkrievijā ziņo par interesantiem jaunumiem cita Virslīgas kluba sakarā, proti, "Liepāja" esot noslēgusi līgumu ar baltkrievu uzbrūkošo pussargu Mihailu Gordeičuku. 31 gadu vecā Gordeičuka sakarā tika baumots par pievienošanos spēcīgajai BATE, kurā viņš iepriekš spēlējis vairākas sezonas, un viņš uzskatāms par spēcīgu papildinājumu Kurzemes komandai.

Gordeičuks iepriekšējā sezonā spēlēja Brestas "Dinamo" un Baltkrievijas čempionātā izcēlās ar desmit vārtu guvumiem. Viņš ir septiņkārtējs Baltkrievijas čempions un savas valsts augstākajā līgā izcēlies ar 80 vārtu guvumiem. Šosezon Gordeičuks iesita trīs vārtus UEFA Čempionu līgā – divus pret "Astana" un vienus pret "Sarajevo". Gordeičuks aizvadījis vairākas spēles Baltkrievijas izlasē, taču nav tajā spēlējis kopš 2019. gada vasaras.

Gordeičuka sakarā gan jāizceļ, ka viņa pagaidām vienīgā leģionāra pieredze – pirms diviem gadiem Kazahstānas "Tobol" – īpaši neizdevās, 14 spēlēs iesitot divus vārtus un pēc pusgada atgriežoties Baltkrievijā.

"Metta" – "Valmiera" 2:7 (0:2)

Vārti: Uldriķis, Ozoliņš – Sovs (x2), Jokota, Gejs, Lūsiņš, Zvirbulis, Krollis.
Metta: Pārbaudāmais spēlētājs #1, Novikovs, Korotkovs, Uldriķis, Ķipsts, Ozoliņš, Pārbaudāmais spēlētājs #2, Vapne, Rēķis, Pārbaudāmais spēlētājs #3, Melnis. Uz maiņu nāca Saulītis, Bušmeisters, Kirkils, Zants
Valmiera: Reinholds, Balodis (k), Fals, Jaunzems, Diaņs, Gadrani, Silagadze, Jokota, Diops, Sovs, Gejs. Uz maiņu 57. minūtē nāca Zvirbulis, Zeņģis, Lagūns, Skopenko, Lūsiņš, Diufs, Punculs, Krollis, Pūlis.

"Metta" – "Daugavpils" 1:1

Vārti: Putāns – ?
Metta: Beks, Treimanis, Hons, Solovjovs, Čiņajevs, Vientiess, Spalva, Guliaks, Mičulis, Juhnovičs, Puzirevskis. Uz maiņu nāca: Sorokins, Parfjonovs, Aizpurietis, Petrovs, Šmitiņš, Kangars, Šusts, Meroža, Zariņš, Putāns
Daugavpils: ?

Izmantotie resursi:
https://by.tribuna.com/football/109...

     [+] [-]

, 2021-01-30 21:05, pirms 3 gadiem
Lai ka man riebtos karostas sikie kneveli kuri piesmirdina visu sportacentru ar savam stulbibam un izdomajumiem, bet jaatzist, ja Liepaja paspes saspeleties lidz sezonas sakumam, ne ta, ka pagajuso sezona sakuma, tad vini gaidamaja sezona bus nepajokam speks. Gan Latvija, gan varbut pat ari Eiropa, kas to lai zin

     [+] [-]

, 2021-01-30 21:17, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka Rihards ir futbola mazohists 🤣🤣

  +1 [+] [-]

, 2021-01-30 21:18, pirms 3 gadiem
Ja wiki nemelo, tad Liepājas jaunieguvumam 26 spēles un 4 vārti Baltkrievijas izlasē. Viņš piedalījās 2011.g. U-21 EČ un 2012.g. Olimpiskajās spēlēs. Tad U-21 EČ f-turnīrā piedalījās tikai 8 izlases, Baltkrievija nebija turnīra rīkotāja, tāpēc tai nācās spēlēt kvalifikācijā, tāpēc tas sasniegtais jāvērtē tiešām augstu. Šis f-turnrs bija ļoti veiksmīgs Belariem, jo tie tika pusfinālā. Pusfināla zaudētājas Baltkrievija un Čehija sacentās par pēdējo ceļazīmi no Eiropas uz Olimpiskajām spēlēm. To izcīnīja Baltkrievija. OS gan neizkļuva no grupas. Interesanti, ka abos šajos izlašu turnīros piedalījās cita Liepājas jaunieguvums Baha.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-31 08:15, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Lai ka man riebtos karostas sikie kneveli kuri piesmirdina visu sportacentru ar savam stulbibam un izdomajumiem, bet jaatzist, ja Liepaja paspes saspeleties lidz sezonas sakumam, ne ta, ka pagajuso sezona sakuma, tad vini gaidamaja sezona bus nepajokam speks. Gan Latvija, gan varbut pat ari Eiropa, kas to lai zin
Īsti nesaprotu, kāds sakars ir Karostas sīkiem knēveļiem ar FKL? Paskaidro varbūt

     [+] [-]

, 2021-01-31 11:05, pirms 3 gadiem
Zutis īsts stūrmanis, nomainot kursu no āfrikas bēgļiem uz baltkrievu kapračiem 😁

     [+] [-]

, 2021-01-31 16:15, pirms 3 gadiem
Zutis,komandā jau labu laiku,neko neizlemj...