Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" veic 11. izejošo transfēru, Fraidejam dodoties uz Zviedriju

Emils Ozerinskis

"Spartaks" veic 11. izejošo transfēru, Fraidejam dodoties uz Zviedriju
Ričards Fraidejs. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola Virslīgas komanda Jūrmalas "Spartaks", turpinot savu spēlētāju izīrēšanas politiku, vienojies ar Zviedrijas Allsvenskan līgas komandu "Örebro" par rezultatīvā uzbrucēja Ričarda Fraideja pāreju uz skandināvu komandu līdz sezonas beigām.

Jūrmalas "Spartaks" šobrīd Virslīgas čempionātā, pēc vakardien Liepājā izcīnītās uzvaras, dala piekto vietu turnīra tabulā. Taču komandas biznesa modelis paredz spēlētāju pāreju prioritizēšanu pār sportiskajiem rezultātiem. Tādēļ vasaras transfēru periodā Jūrmalas komanda bijusi ļoti aktīva, ziņojot jau par 11. nokārtoto darījumu. Par vienu no šīs vasaras skaļākajiem "Spartaka" darījumiem droši var saukt 21 gadu vecā nigēriešu uzbrucēja Ričarda Fraideja nonākšanu Zviedrijas čempionāta pagājušās sezonas septītajā spēcīgākajā komandā "Örebro SK".

Ričards Fraidejs, kurš Latvijā ieradās 2019. gada pavasarī caur "Liepāju", šosezon Jūrmalas "Spartaka" rindās bija viens no spožākajiem spēlētājiem, 14 mačos izceļoties ar sešiem gūtiem vārtiem, kas bijis līdz šim "Spartaka" otrais labākais rādītājs aiz Leonela Vambā, kurš ieskrējies vasaras mēnešos un vakardien palielināja savu gūto vārtu skaitu līdz deviņiem.

Iepriekš "Spartaks" vēstīja par pussarga Izraela Igbinevekas un uzbrucēja Okosi Edheres pārcelšanos uz Maltas pērnās sezonas sesto spēcīgāko komandu "Mosta". Pussargs Aliju Adams līdz nākamajai vasarai izīrēts Izraēlas otrās līgas komandai "Hapoel Acre". Cits nigēriešu pussargs Saminu Abdulahi, kurš pildīja arī "Spartaka" kapteiņa funkcijas, kopā ar nikaragviešu uzbrucēju Ariegneru Smitu devušies uz Krievijas pēc spēka otrās līgas komandu Maskavas "Veles". Uz Somijas koamndu "Oulu" devušies Lakijs Opara un Sergejs Jerjomenko. Kristians Dross pārcēlies uz baltkrievu "Slavia", savukārt spožais serbs Nemaņa Belakovičs karjeru turpina Austrijas Bundeslīgas komandā "TSV Hartberg".

  -1 [+] [-]

, 2021-08-12 12:36, pirms 3 gadiem
Forši ,tikai neviena skaitļa ,par cik uz kādu laiku utt
Viena tante teica...,tirgus ziņas!

     [+] [-]

, 2021-08-12 13:06, pirms 3 gadiem
Jefiņš kurš izdomāja ka Liepājai nav viņš vajadzīgs!

     [+] [-]

, 2021-08-12 14:07, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: Jefiņš kurš izdomāja ka Liepājai nav viņš vajadzīgs!
Mološš

     [+] [-]

, 2021-08-12 17:07, pirms 3 gadiem
Spartaks venmer uz speletaju pardoshanu davī, tāpec jau nebankrotee un pastāv, arī bez EIROKAUSIEM,Moins

     [+] [-]

, 2021-08-12 20:50, pirms 3 gadiem
Regbists rakstīja: Spartaks venmer uz speletaju pardoshanu davī, tāpec jau nebankrotee un pastāv, arī bez EIROKAUSIEM,Moins
Viņi daudz vairāk izīrē kā pārdod!