Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Futbolbumbas: Šišhanova ēras beigas un pārsteidzošā "Metta"

Andris Liepa
Andris Liepa
Šoreiz Sportacentrs.com TV raidījuma "Futbolbumbas" Arkādijs Birjuks, Jurijs Žigajevs un Edmunds Novickis noraugās uz bēdīgo situāciju futbola klubā "Ventspils", paliek neziņā par Virslīgas nākotni un nofiksē, kādā stāvoklī "Riga" un RFS gatavosies 25. aprīlī gaidāmajam lielajam Rīgas derbijam.

Raidījuma ilgums: 65 minūtes.
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 12:52, pirms 3 gadiem
Virslīgas klubiem vajadzētu pirms sezonas iemaksāt drošibas naudu un ja notiek izstāšanās, tā jāzaudē un uz ilgāku laiku nedrīkst piedalīties Latvijas līgu mačos. Ja klubs normāli beidz čempionātu, šo drošibas naudu varētu klubam atmaksāt, ja ne visu tad ap 90%.
Bet vairāk pat satrauc ne tikai neskaidrības ar Ventspili, Noah, bet vispārējā situācija Latvijas futbolā, ka izņemot nelielo virslīgas komandu skaitu, Latvijas futbolā ir dīkstāve. Kāpēc? Zinu jau atrunāsies ar covid. . . .bet LFF varēja juridiski noformulēt, ka arī 1.līga ir latvijas čempionāta sastāvdaļa( piemēram čempionāta 2.grupa vai citādi)
Citās sporta spēlēs, turklāt zālēs cīnās dažādas komandas, piemēram basketbolā dāmam Jaunatnes komanda, florbolā tāpat dažādi nebūt ne profesionāli klubi. Uzskatu, ka daudz atkarīgs no attiecīgās sporta veida federācija darba, cik tā ir ieinteresēta sava sporta veida attīstībā valstī.
Žigajevs tā negatīvi izteicās par lazarevu. Kad viņš regulāri spēlēja Valmierā viņš bija ja ne labākais, tad viens no labākiem vārtsargiem līgā.
Daudz un bieži runā par naudu. Mūsu virslīga, funkcionāri, arī daļa fanu gri spēlēt , var teikt smilšu kastē Premjērlīgu- esam caur un cauri progesionāļi. Tad varbūt vērts publicēt ne tikai klubu budžetus , bet arī spēlētāju līgumus, kā to dara nopietnās līgās. Klīst baumas, ka virslīgā labiem spēlētājiem maksā līdz 5000eiro, bet dažiem pat vairāk -pat apm 10000 eiro mēnesī.
Būtu jauki, ja mūsu cienījamie futbola apskatnieki painetresētos vismaz aptuveni kādas summas apgrozās?!

  +2 [+] [-]

, 2021-04-20 17:53, pirms 3 gadiem
Labs šoreiz raidījums ar skumjām noskaņām.Kaukt aiz bezspēcības gribās,it sevišķi,ja trešdaļu savas dzīves esi pavadījis kluba tuvumā.Domāju 25 gadi Ventspils stadionā ar mikrofonu katrā spēlē nav mazs laiks,bet viss labais kādreiz beidzās.Vai arī FK Ventspils beigs pastāvēt,grūti šobrīd teikt,jo visas kārtis ir Šišhanova ziņā un ļoti šaubos,ka viņš centīsies klubu pārdot.Domāju,ka viņam prātā,kā ieriebt vairāk Latvijai un Ventspilij,par neļaušanu viņam šeit "šiverēt" pēc sava prāta.Tāpēc,kā jau Žigajeva kungs sacīja,juridiski viss ir sarežģīti un droši vien klubs būs jālaiž pa burbuli.Varu ieteikt tikai savu variantu,jau tuvākā nākotnē dibināt Ventspils futbola klubu,kura saknes radās 1929.gadā,tiesa pēc gada pārejot sporta biedrības Spars paspārnē.Nosaukums būs līdzīgs,bet juridiski komanda būs brīva un sāksim visu no jauna.Man nav žēl,ja šo ideju "piesavināsies" kāds cits,kurš to spēs izdarīt.Galvenais ātrāk tikt uz kājām.Protams,daudz kas būs atkarīgs no pašvaldības,jo bez līdzekļiem klubs pastāvēt nevar.Kā un kādā statusā ,tie visi jautājumi ir risināmi.Ar futbola akadēmiju ,cik saprotu viss šobrīd ir kārtībā,kaut gan arī tur klīst baumas,ka pāriešot uz sporta skolas statusu.Vienalga,bērni trenējās un trenēsies,bet pieaugušais futbols viņiem ir vajadzīgs,kur turpināt savas futbolista gaitas.

     [+] [-]

, 2021-04-20 19:08, pirms 3 gadiem
Zināms, ka katra kopija sliktāka pat orģinālu. Ja Suveizda kopē spāņu, brazīļu komentatorus , tad Latvijā tie atgādina trakas vārnas ķērcienus.

     [+] [-]

, 2021-04-20 20:47, pirms 3 gadiem
Kāpēc Žigajevs katrā raidījumā izklausās pēc kaut kāda edgy tīņa?

     [+] [-]

, 2021-04-21 00:25, pirms 3 gadiem
Interesants raidījuns. Ko es pamanīju, ka Žigajevam iesauka ir pasniedzējs, kamēr Arkādijam maģistrs un Edmundam vispār profesors. Pēdējā laika tendence starp sc žurnālistiem ir retvītot xG twitterī. Tie ir tikai cipariņi. Drosmīgi sevi dēvēt par profesoriem un maģistriem, ja vien tas nav domāts kā piedūriens

     [+] [-]

, 2021-04-22 15:57, pirms 3 gadiem
Kāpēc nevar veidot raidījumu pēc katras kārtas, un izskatīt visas spēles. Man kā Valmieras līdzjutējam tāds nepabeigts raidījums. Bēdīgi un nepareizi. Tikai tādēļ neparakstos uz jūsu kanālu youtube.