Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Daugavpils "Lokomotiv" jānokārto 7000 eiro liels parāds pret Ilūkstes NSS

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugavpils "Lokomotiv" jānokārto 7000 eiro liels parāds pret Ilūkstes NSS
Alans Siņeļņikovs. Foto: FC Lokomotiv Daugavpils

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu, ka pirmās līgas uzvarētājai Daugavpils “Lokomotiv” parādsaistības pret Ilūkstes NSS 7000 eiro apjomā jānokārto līdz 2. februārim.

Disciplinārlietu komiteja izskatījusi 22. decembra Ilūkstes novada Sporta skolas iesniegumu, kurā norādīts, ka Daugavpils “Lokomotiv” nav pilnā apjomā izpildījusi līgumsaistības. 8. janvārī iesniegta “Lokomotiv” atbilde, kam sekojuši 13. janvāra rakstiski komentāri no Ilūkstes puses un 28. janvāra rakstiski komentāri no “Lokomotiv”.

Uzklausot abu pušu pārstāvjus un izskatot situāciju, konstatēts, ka “Lokomotiv” nav pilnībā izpildījusi saistības - parāda summa ir 7000 eiro. Disciplinārlietu komiteja lēmusi, ka tās jāizpilda līdz 2. februārim.

Jāatgādina, ka “Lokomotiv” nopelnīto vietu Virslīgā grasās pārņemt jaunais projekts Jūrmalas “Noah”. Aizķeršanās federācijas gaiteņos šo procesu vieglāku nepadara.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13071/lff-dk-2...

     [+] [-]

, 2021-01-29 13:12, pirms 3 gadiem
Lokomotīvei jāpārdod Daugavpils sliedes....