Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Paničs neturpinās spēlēt ''Riga'' un pastiprina Kipras ''Paphos''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Paničs neturpinās spēlēt ''Riga'' un pastiprina Kipras ''Paphos''
Stefans Paničs un Mārtiņš Ķigurs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Kipras augstākās futbola līgas klubs ''Paphos'' savā ''Facebook'' profilā paziņojusi, ka panākusi vienošanos ar 28 gadus veco serbu pussargu Stefanu Paniču, kurš pēdējos trīs gadus pavadīja Latvijas Virslīgas čempionvienībā ''Riga''.

Stefans Paničs pievienojās ''Riga'' 2018. gadā, komandā aizvadot trīs sezonas. 60 nospēlētajās spēlēs pussargs izcēlās ar astoņiem vārtiem un palīdzēja rīdziniekiem visus gadus kļūt par Virslīgas čempioniem. Tāpat futbolists devās laukumā 12 spēlēs Eirokausu kvalifikācijas mačos.

Kipras klubs ''Paphos'', kurā spēlē arī latviešu pussargs Deniss Rakels, savā Facebook paziņojusi, ka 28 gadus vecais serbs pastiprinājis komandu. Bez ''Riga'' Paničs spēlējis arī Serbijas un Čehijas futbola līgās, pārstāvot tādās komandās kā ''Metalac'', ''Javor Ivanjica'' un Ostravas ''Banik''.

Kipras augstākās līgas čempionātā ''Paphos'' ar 21 punktu 16 spēlēs ieņem septīto vietu 14 komandu konkurencē. Tāpat jāpiezīmē, ka portāla Sportacentrs.com skatījumā Stefans Paničs tika atzīts par sezonas labāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fcpafos/po...

     [+] [-]

, 2020-12-28 21:09, pirms 3 gadiem
Pagaidām tikai vieni zaudējumi komandai. 6 prom un 3 klāt. Bet Panič bija centrālais ass spēlētājs.