Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" ar Belakoviču sastāvā pārbaudes mačā uzvar "Daugavpili"

Rolands Eliņš

"Spartaks" ar Belakoviču sastāvā pārbaudes mačā uzvar "Daugavpili"
Nemaņa Belakovičs šodien "Spartaka" spēlē. Foto: Spartaks Jūrmala

Latvijas futbola Virslīgas komandas Jūrmalas "Spartaks" un "Daugavpils" šodien aizvadīja pārbaudes spēli, kurā ar 1:0 uzvarēja jūrmalnieki.

Jūrmalas "Spartakam" šī bija pirmā spēle starpsezonā jaunā galvenā trenera Mareka Zuba vadībā. Zubs Latvijā gan ieradās tikai pirms pāris dienām, attiecīgi šodienas pārbaudes spēle bija vairāk paredzēta dažādu spēlētāju iemēģināšanai. Savus sastāvus nepublicēja ne "Daugavpils", ne "Spartaks" komandas, kas saistīts ar vairāku pārbaudāmo spēlētāju sūtīšanu laukumā.

Mačā ar 1:0 uzvarēja "Spartaks", vienīgos vārtus gūstot 64. minūtē, kad to paveica Nigērijas uzbrucējs Okosi Edere, kurš ir komandas jaunpienācējs. Kā norādīts "Daugavpils" sociālajos tīklos, vārtus "Spartaks" guva pēc rupjas Daugavpils pārbaudāmā spēlētāja kļūdas.

Lai arī spēlētāju sastāvi netika nosaukti, "Spartaks" publicējis dažus foto attēlus no spēles, kuros atpazīstams iepriekšējās sezonas komandas līderis Nemaņa Belakovičs, kurš arī piedalījās mačā. Belakovičs abās iepriekšējās sezonās bija otrs labākais vārtu guvējs Virslīgā, kopā gūstot 26 vārtus.

Pēc iepriekšējās sezonas beigām serbu futbolists bija pavēstījis, ka ir gatavs jauniem izaicinājumiem un šķietami atvadījies no "Spartaka", taču viņam joprojām palika spēkā esošs līgums ar Jūrmalas komandu. Vai Belakovičs būs "Spartaka" sastāvā arī sezonas sākumā, komandas preses sekretārs sarunā ar portālu Sportacentrs.com gan skaidri nenorādīja.

"Spartaka" sastāvā šodienas mačā bija arī no "Liepājas" pārnākušais Ričards Fraidejs, iepriekš "Jelgavā" spēlējušais Ingus Šlampe un Senegālas leģionārs Leonels Vamba, kurš komandas sastāvam pievienojās jau rudenī, taču Covid-19 situācijas dēļ fiziski pie komandas ieradies tikai tagad un Virslīgā vēl debitējis nav. Šie ir spēlētāji, kuri parādījušies "Spartaka" sociālo tīklu galerijās, attiecīgi acīmredzot vairs no konkurentiem netiek slēpti.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-28 20:47, pirms 3 gadiem
Zubam pašizolācijā nav jāsēž vai tomēr sēž?

     [+] [-]

, 2021-01-28 20:48, pirms 3 gadiem
Baigā noslēpumainība Spartakam 😁

  +1 [+] [-]

, 2021-01-28 21:14, pirms 3 gadiem
Fraidejs Spartakam var palīdzēt uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2021-01-29 13:44, pirms 3 gadiem
Fraidejs labs ieguvums. Belakovičs, tad tomēr paliek Jūrmalā?