Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas "Noah" debitē ar E. Višņakovu, neiesistu pendeli un minimālu zaudējumu RFS

Agris Suveizda

Jūrmalas "Noah" debitē ar E. Višņakovu, neiesistu pendeli un minimālu zaudējumu RFS
Eduards Višņakovs. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

Pirmo pārbaudes spēli aizvadījusi potenciālā Virslīgas dalībniece Jūrmalas "Noah", kas šajā pēcpusdienā "Elektrum" olimpiskajā sporta centrā otrajā puslaikā atzina Latvijas vicečempiones RFS pārākumu (0:1).

Kamēr RFS šī bija jau trešā pārbaudes spēle, par Jūrmalas "Noah" neskaidrību joprojām ir ļoti daudz – sākot ar sastāvu, beidzot ar to, vai Daugavpils "Lokomotiv" pārņemšana izdosies un ar kādu nosaukumu klubs vispār startēs, ja tiks pielaists Virslīgai. Šodien komandas kodolu veidoja 1. līgas komandas "Dinamo Rīga" spēlētāji, kuriem pievienojās divi 1.līgas čempioni no "Lokomotiv" (Alans Siņeļņikovs, kuram bija arī komandas kapteiņa apsējs, un Vladislavs Kuzmins) un vēl virkne futbolistu. Vienīgais leģionārs bija 20 gadus vecais franču centra aizsargs Dilans Bembā, kurš jau iepriekšējā gadā spēlēja "Dinamo Rīga".

Starp jaunpienācējiem vislabāk zināmais ir 30 gadus vecais uzbrucējs Eduards Višņakovs, kurš Latvijas izlasē aizvadījis 15 mačus, spēlējis Kazahstānas, Polijas, Beļģijas un Baltkrievijas klubos, bet iepriekšējā sezonā nedaudz uzspēlēja arī Jūrmalas "Spartakā". Vārtus sargāja 2016. gada Latvijas čempions Vladislavs Kurakins, kurš iepriekšējā sezonā bija "Jelgavas" pamatvārtsargs, no "Mettas" pārnācis pamatsastāva malējais aizsargs Rendijs Šibass un 20 gadus vecais uzbrucējs Aleksejs Krjukovičs, no "Tukuma 2000"/TSS pievienojies Alekss Regža un Roberts Jaunarājs-Janvāris, bet atgriezies cits uzbrucējs Ņikita Kovaļonovs, kurš uz Poliju pārcēlās tieši no "Dinamo Rīga". Lielākajai daļai spēlētāju pagaidām gan vēl nav pilnvērtīgu līgumu.

Pirmais puslaiks noslēdzās bez gūtiem vārtiem, bet otrā puslaika pirmajā minūtē pēc lēruma veikto maiņu pie 11 metru soda sitiena tika "Noah". Uzmainīto Maksimu Petuhovu soda laukumā notrieca RFS kotdivuāriešu aizsargs Adamā Dumbijā, taču Kuzmins no 11 metru atzīmes trāpīja pa stabu un nepārspēja tikko vārtos stājušos 18 gadus veco Sergeju Vilkovu. Vienīgie vārti tika gūti 59. minūtē, kad kombināciju izspēlēja divi RFS uzmainītie spēlētāji – pēc Roberta Savaļnieka stūra sitiena ar galvu iesita Elvis Stuglis (1:0).

RFS – Noah 1:0 (0:0).
Vārti: Stuglis 59'.
RFS pamatsastāvs: Raļkevičs – Solovjovs, Lipuščeks, Dumbijā, Sorokins – Micevskis, Strumija – Ogaki, Villela, Popzlatanovs – Lemajičs.
"Noah" pamatsastāvs: Kurakins – Siņeļņikovs, Kuzmins, Bemba, Šibass – Krasivorons, A. Regža, Juhņevičs, Mordatenko – E. Višņakovs, Kovaļonoks.

     [+] [-]

, 2021-01-28 14:52, pirms 3 gadiem
Kuzmins labs papildinājums, ha, ha..

     [+] [-]

, 2021-01-29 10:50, pirms 3 gadiem
Tas tikai norāda uz to,ka totolizātoru spēlītes šajā valstībā turpināsies.