Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Noah Jurmala" pārbaudes mačā tiek pie pirmās uzvaras

Rolands Eliņš

"Noah Jurmala" pārbaudes mačā tiek pie pirmās uzvaras
Foto: Noah Jurmala

"Noah Jurmala", futbola Virslīgas jaunpienācēja, šodien Turcijā tika pie savas pirmās (neoficiālās) uzvaras jaunajā ietērpā, ar 1:0 pārspējot "Akron" no Toljati. Tikmēr "Metta" Rīgā ar 0:3 piekāpās "Spartakam" un dienas pirmajā mačā spēlēja 1:1 pret "Daugavpili".

"Noah Jurmala" šodienas mačs pret Krievijas pēc spēka otrajā līgā spēlējošo "Akron" izvērtās par komandas pirmo uzvaru kopš pārcelšanās no Daugavpils, kur komanda iepriekš bija pazīstama ar "Lokomotiv" nosaukumu. Šodienas uzvarā vienīgos vārtus Jūrmalas komandā guva Ņikita Kovaļonoks, kurš to paveica 64. minūtē. Kovaļonoks iepriekšējo gadu pavadīja Polijas pirmajā līgā, kur gan uzspēlēja maz.

"Noah" iepriekš ar 0:1 bija zaudējusi RFS, spēli vēl aizvadot Latvijā, kamēr Turcijā ar 0:4 piekāpās Kazahstānas "Akzhayik" un spēlēja 1:1 pret Baltkrievijas BATE. Jāpiemin, ka "Akron" starpsezonā bija uzspēlējis arī pret citiem Latvijas klubiem – ar 6:1 tika apspēlēts "Valmieras" otrais sastāvs un ar 2:4 zaudēts RFS.

Divas pārbaudes spēles šodien aizvadīja "Metta". Spēlē pret "Daugavpili", kas droši vien atmiņā paliks citu iemeslu dēļ, "Metta" spēlēja neizšķirti 1:1. "Daugavpili" vadībā izvirzīja Bazils, bet "Mettai" iesita Rihards Ozoliņš.

Otrajā spēlē "Mettai" sastāvā bija krietni vairāk jauno spēlētāju, taču Jūrmalas "Spartaks" spēles pirmajā stundā vārtus neguva. Tad 60. minūtē iesita Abdullahi, bet mača pēdējā pusstundā divus vārtus Asamoa.

"Mettai" tagad nākamā spēle būs pret RFS, tā paredzēta 26. februārī.

Izmantotie resursi:
https://fcakron.ru/blog/2021/02/20/...
FK Metta ar dažādām sekmēm aizvadījusi divas...