Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavas" otrais sastāvs nospēlē neizšķirti ar kazahiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Daugavas" otrais sastāvs nospēlē neizšķirti ar kazahiem
Andrejs Kovaļovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Otro pārbaudes maču Turcijā aizvadījuši Daugavpils "Daugavas" futbolisti. Atpūšoties vairākiem komandas pamatsastāva futbolistiem, daugavpilieši nospēlēja 1:1 ar Kazahstānas klubu "Atyrau". Vārtu guvums Andrejam Kovaļovam.

Vakar "Daugava", pateicoties elegantam Valērija Afanasjeva vārtu guvumam, prata ar 1:0 apspēlēt vienu no vadošajiem Kazahstānas klubiem "Aktobe". Šodien pretī stājās aizvadītās sezonas piektais spēcīgākais šīs pašas valsts klubs "Atyrau". Salīdzinājumā ar vakardienas spēli, ceturtdien laukumā devās komandas nomināli otrais sastāvs.

Otrā puslaika vidū daugavpiliešus vadībā izvirzīja Andrejs Kovaļovs, taču minimālo pārsvaru noturēt neizdevās, kā rezultātā mačs noslēdzās ar neizšķirtu - 1:1. Vērts piebilst, ka vienā no cīņas epizodēm maz trūka līdz tam, lai uz laukuma nesāktos masveida kautiņš, kurā piedalītos ne tikai futbolisti, bet arī treneri.

"Daugavas" aizbildnis Tamazs Pertija bija apmierināts ar savējo sniegumu, sakot, ka viņu iepriecināja gan vakardienas, gan šodienas parādītais sniegums. Nominālie rezervisti atstājuši tik labu iespaidu, ka gruzīnam nāksies pamatīgi palauzīt galvu par turpmāko spēļu sastāva izvēli.

Afanasjeva vārti pret "Aktobe"

Daugava - Atyrau 1:1
Vārti: Kovaļovs
Daugavas sastāvs: Nerugals, Datunaišvili, Uļjanovs, Timofejevs, Čikradze, Kotjukovs, Volkovs, Tabatadze, Kovaļovs, 2 pārbaudāmie spēlētāji.

Izmantotie resursi:
FC Daugava

  -2 [+] [-]

, 2011-02-17 20:17, pirms 14 gadiem
2 pārbaudāmie spēlētāji.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-17 21:00, pirms 14 gadiem
Labs gols pret Aktobi. Malači. Lai veicas arī turpmākajās cīņās.

     [+] [-]

, 2011-02-23 03:11, pirms 14 gadiem
Ko FK Ventspils un Daugavpils var ākstīties ar tiem "pārbaudāmie spēlētāji"