Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko piekritis palikt "Skonto", "Metalurgs" pārbauda lietuvieti

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko piekritis palikt "Skonto", "Metalurgs" pārbauda lietuvieti
Vladimirs Koļesņičenko
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sastāva selekcijas darbus turpina Latvijas vadošie futbola klubi. Kamēr FK "Ventspils" jau gatavojas sezonai Turcijā, pagaidām Latvijā ir abi pārējie vaļi - čempione Rīgas "Skonto" un trešā spēcīgākā komanda - "Liepājas Metalurgs". Abas turpina vētīt potenciālos jaunpienācējus.

Latvijas spēcīgākā vienība Rīgas "Skonto" Mariana Pahara vadībā sezonai turpina gatavoties Rīgā. Piektdien plkst. 11:30 "Skonto" hallē paredzēta kārtējā pārbaudes spēle - pretī stāsies "Šiauliai" futbolisti no Lietuvas. Par iespējamo treniņnometni Kiprā mēneša beigās tiks izlemts tuvāko dienu laikā. Runājot par komandas sastāvu, tāpat kā ar Denisu Kačanovu mutiska vienošanās panākta arī ar pussargu Vladimiru Koļesņičenko, Sportacentrs.com apstiprināja kluba tehniskais direktors Genādijs Karavajevs. Ar abiem futbolistiem, kuriem iekrāta pamatīga pieredze arī nacionālās izlases rindās, līgumi varētu tikt parakstīti tuvākajā laikā. Par Jura Laizāna iespējamo palikšanu Rīgā pagaidām skaidrības nav.

Pēc atrādīšanās Haifas "Maccabi" rīdzinieku vienībā atgriezies Brazīlijas uzbrucējs Žuniors, par kura iespējamo pārcelšanos uz Izraēlu sarunas tiks turpinātas vasarā. "Skonto" nometnē patlaban atrodas arī trīs pārbaudāmi leģionāri. Pēc pāris dienu prombūtnes atgriezies turku izcelsmes pussargs Suats Bašs, viņam pievienojušies arī divi gados jauni uzbrucēji no Krievijas ("Zenit" dublieriem) un Nigērijas (spēlējis Beļģijā).

Savukārt Vladimira Osipova vadītajā "Liepājas Metalurgā" palicis tikai viens pārbaudāmais futbolists. Tas ir lietuviešu pussargs Neriuss Valskis no "Kaunas", kamēr divi vietējie pussargi - Vadims Žuļevs un Aleksandrs Gramovičs - nepaliks komandā un jau aizsūtīti prom, pavēstīja "Metalurga" izpilddirektors Ilgvars Šēns. Svētdien "Metalurgs" 20 futbolistu sastāvā (tostarp arī Valskis) dosies uz treniņnometni Turcijā, kur uzturēsies līdz 9. martam un aizvadīs četras pārbaudes spēles, kā arī, iespējams, lūkos piesaistīt vēl kādu leģionāru. 23. februārī pretī stāsies ukraiņu "Gelius", 27. datumā - Novokozņeckas "Metallurg", bet pretinieki 3. un 7. martā plānotajos mačos vēl nav sarunāti.

Slēpts komentārs: artjom sergacov

  +3 [+] [-]

, 2011-02-16 21:55, pirms 14 gadiem
Manuprāt, Koļesņičenko var palīdzēt komandai vidējā līnijā. It īpaši jau tagad, kad prom būs Astafjevs un Cauņa. Visnotaļ vērtīgs pastiprinājums. Spēlētājam pašam pēdējā laikā ar klubiem nav veicies, tāpēc šis variants arī viņam personīgi nebūtu slikts. Domāju, ka Laizānam arī būtu vērtīgi atgriezties Skonto, jo citur šobrīd viņš nav vajadzīgs. Abiem tas būtu labs variants, ja ir vēlme kādreiz vēl uzvilkt izlases kreklu.

Metalurgam vienmēr bijusi laba leģionāru šķirošana. Palikuši tikai labāki. Piemēram, cik leģionāru netika aizsūtīts prom pagājušajā gadā pirms atrada labo japāni Akahoši, kurš nu spēlēs Polijā. Cerams, ka lietuvietis būs derīgs un pievienosies saviem diviem tautiešiem metalurga rindās, kas pašlaik tur arī ir vienīgie leģionāri. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2011-02-17 07:03, pirms 14 gadiem
Protams ,ka noderēs Skonto,kaut vai tāpēc ,ka spēlētājs ar pieredzi.Komandas, kurās šobrīd pārsvarā jaunie spēlētāji ,tādi vīri gluži vienkārši nepieciešami,lai būtu komandā kārtība.

     [+] [-]

, 2011-02-17 18:55, pirms 14 gadiem
Skonto bus labs papildinajums ... bet savu karjeru, lidz arto ir nobendejis!!!

     [+] [-]

, 2011-02-21 16:17, pirms 14 gadiem
vins ar mierigi varetu spelet polijaa