Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par Virslīgas trešā apļa labāko jauno spēlētāju atzīts Krollis

Rolands Eliņš

Par Virslīgas trešā apļa labāko jauno spēlētāju atzīts Krollis
Foto: FK Metta

Par "Optibet" Virslīgas 2020. gada sezonas trešā apļa labāko jauno spēlētāju futbola žurnālistu un klubu galveno treneru balsojumā atzīts Raimonds Krollis, kurš saņems īpašu balvu no ''Sportland''

Kopš 2015.gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē LFF Treneru padome trešā apļa labākā jaunā spēlētāja titulam izvirzīja piecus kandidātus: Marko Regža (BFC Daugavpils), Raimonds Krollis (FK Metta), Alvis Jaunzems (Valmiera FC), Dmitrijs Litvinskis (FK Ventspils) un Daniels Balodis (Valmiera FC).

Žurnālistu un treneru balsojumā par labāko jauno spēlētāju trešajā aplī tika atzīts Raimonds Krollis. "Mettas" pārstāvis šādu godu izpelnījās otro reizi sezonā, proti, pirmajā un trešajā aplī, kamēr otrajā aplī par labāko tika nosaukts Regža. Kopumā 2020. gada Optibet Virslīgā Raimonds Krollis guva 11 vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. Tas ir labākais rādītājs starp visiem latviešu futbolistiem.

Krollis balsojumā saņēma 59 punktus, un viņam sīvu konkurenci izrādīja Litvinskis, kurš tika pie 49 punktiem. Savukārt trešā vieta balsojumā Jaunzemam ar 36 punktiem, bet Regža un Balodis tika pie 24 punktiem. To, ka Virslīgas pēdējā aplī konkurence uz šo balvu bija spēcīga, apliecina, ka katrs futbolists saņēma vismaz divu balsotāju pirmās vietas.

Šajā sezonā apļa labākais jaunais spēlētājs saņem vērtīgu dāvanu no vadošā sporta preču veikala ''Sportland'', kas īpaši atbalsta jauno sportistu attīstību.

Balsojums par trešā apļa labāko jauno spēlētāju


Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/pa...