Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" uzvar "Jūrmalu" un cīnās neizšķirti Šauļos

"Jelgava" uzvar "Jūrmalu" un cīnās neizšķirti Šauļos
Vladislavs Kozlovs
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Divas pārbaudes spēles sestdien aizvadīja "Jelgava", kas vispirms Lietuvā ar vietējo ''Šiauliai'' vienību cīnījās neizšķirti 0:0, bet vēlāk "Skonto" hallē jau citā sastāvā ar 2:1 pieveica šīs sezonas Virslīgas debitanti FC "Jūrmala". Uzvarētāju rindās abi vārti Vladislavam Kozlovam.

Spēle pret ''Šiauliai'' aizritēja liela vēja un aukstuma apstākļos, un, skanot finālsvilpei, abi vārti tā arī palika neieņemti - 0:0. Par maču portālam jelgavasvestnesis.lv bija ko teikt komandas galvenajam trenerim Dainim Kazakevičam: "Esmu ļoti apmierināts ar to, ko redzēju laukumā. Bumbu vairāk kontrolēja mājinieki, arī vārtu gūšanas momentu viņiem nedaudz vairāk, taču arī mums bija iespējas gūt vārtus. Jāpiebilst, ka pretinieks spēlēja ar savu optimālo sastāvu, kamēr mēs vēl turpinām gatavoties sezonai."

Vēlāk "Jelgava" citā sastāvā "Skonto" hallē tikās ar šīs sezonas "Virslīgas" debitanti - FC "Jūrmala". Mačs sākās visai mierīgi, bez vārtu gūšanas momentiem. Tomēr pirmā puslaika vidusdaļā pirmie vārti tika gūti - jelgavnieka Vladislava Kozlova soda sitiens no metriem 30 veiksmīgi izgāja cauri aizsargu veidotajai sieniņai, bet "Jūrmala" vārtsargam variantu vairs nebija - 1:0 pēc puslaika. Otrajās 45 minūtēs bija vērojams jau atklātāks futbols abu komandu izpildījumā. "Jelgavai" piederēja pārsvars, kas tika dubultots arī rezultāta izteiksmē - tas pats Kozlovs izlauzās līdz soda laukuma kreisajai malai, ar elegantu māņkustību apspēlēja aizsargu un visbeidzot arī guva vārtus - 2:0. Spēles beigās "Jūrmalai" vienus vārtus ar 11 metru soda sitienu izdevās atgūt - noslēgumā 2:1 "Jelgavas" labā.

Šī mača FK "Jelgava" treneris Sergejs Golubevs atzina, ka ir apmierināts ar parādīto sniegumu: "Domāju, ka aizvadījām labu maču. Jau no mača sākuma vairāk kontrolējām bumbu un centāmies spēlēt agresīvi. Ļoti patika mūsu darbība aizsardzībā, jo jūrmalniekiem maz kas tika atļauts. Otrajā puslaikā pietrūka svaigums, jo mums nebija tik daudz rezervistu kā pretiniekam. "Jūrmala" atstāja solīdas komandas priekšstatu, mīl spēlēt ātri."

Tikmēr Kazakevičs atklāja jaunumus par sastāva komplektēšanu: "Domāju, ka komandas sastāvs ir nokomplektēts. Šajā ziņā kardinālu jaunumu nebūs, varbūt kāds īpašs izņēmums. Skaidrs, ka šosezon FK "Jelgava" sastāvā leģionāru nebūs, jo pēc mūsu pārliecības, nav jēgas ņemt viduvējības. Klubam vēl jāattīstās finansiāli un organizatoriski, lai spētu iegādāties kvalitatīvus leģionārus, kuri būtu komandas līderi." FC "Jūrmala" treneris Andrejs Kolidzejs savukārt atzina, ka komanda turpina komplektēties.

FK "Jelgava" sastāvs mačā pret FK "'Šiauliai'':
Andrejevs, Kaļva, Daņilovs, Mārcis Savinovs, Ošs, Ķeris, Kļimovs, Redjko, Lonščakovs, Cepurītis, Trukšans

FK "Jelgava" sastāvs mačā pret FC "Jūrmala":
Bogdanovs, Kscenzovs, Kazura, Petrenko, Gubins, Krūmiņš, Bogdaškins, Lazdiņš, Jermiļins, Kozlovs, Bespalovs

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
FC Šiauliai - oficialus futbolo klubo...

     [+] [-]

, 2011-02-13 00:27, pirms 13 gadiem
es laikam ir ko palaidis garam , jelagavu trene Sergejs Golubevs ??

  +4 [+] [-]

, 2011-02-13 00:29, pirms 13 gadiem
basiiiccc rakstīja: es laikam ir ko palaidis garam , jelagavu trene Sergejs Golubevs ??
viņš vadīja komandu otrajā mačā pret "Jūrmalu". Kazakevičš no Lietuvas ieradās vēlāk .

  +1 [+] [-]

, 2011-02-13 10:32, pirms 13 gadiem
"Skaidrs, ka šosezon FK "Jelgava" sastāvā leģionāru nebūs, jo pēc mūsu pārliecības, nav jēgas ņemt viduvējības. Klubam vēl jāattīstās finansiāli un organizatoriski, lai spētu iegādāties kvalitatīvus leģionārus, kuri būtu komandas līderi."
Tam es pilnīgi piekrītu un atbalstu.
FK Jelgava rulzz.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-13 12:52, pirms 13 gadiem
Es arī piekrītu, ka nav jēgas ņemt viduvējus ārzemniekus, ja var komandu nokomplektēt no labiem un solīdiem vietējiem spēlētājiem. Līgas vadošās komandas šādu greznību var atļauties, bet arī ne vienmēr ar leģionāru izvēli trāpa mērķī. Lai veicas Jelgavai nākamsezon. Izskatās, ka sastāvs būs tīri spēcīgs un interesants. Domāju, ka pārsteigumi būs arī FC Jūrmala sastāvā. Jāgaida jaunumus.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-13 15:47, pirms 13 gadiem
TRUKŠĀNS!!! (sun)

     [+] [-]

, 2011-02-13 19:48, pirms 13 gadiem
Komanda nevar komplektēties, bet var tikta komplektēta, Innusa kungs!

     [+] [-]

, 2011-02-13 19:49, pirms 13 gadiem
Jānis Innuss rakstīja: viņš vadīja komandu otrajā mačā pret "Jūrmalu". Kazakevičš no Lietuvas ieradās vēlāk .
Kazakevi�