Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas labākais futbolists jūnijā - Kozlovs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Virslīgas labākais futbolists jūnijā - Kozlovs
Vladislavs Kozlovs
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Par Virslīgas labāko futbolistu jūnijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Sportacentrs.com kopīgi rīkotajā aptaujā atzīts „Jelgavas” uzbrucējs Vladislavs Kozlovs.

Kozlovs jūnijā „Jelgavas” sastāvā trīs mačos atzīmējās ar diviem vārtiem, abus gūstot spēlē pret čempionāta līdervienību „Ventspils”, kuru jelgavnieki savā laukumā apspēlēja ar 2:0. Balsojumā par mēneša labāko spēlētāju „Jelgavas” uzbrucējs saņēma 290 balsis, bet 2. vietu ar 214 balsīm ieņēma Virslīgas labākais bombardieris Natans Žuniors no „Skonto” vienības.

LFF izsaka lielu pateicību visiem balsotājiem un novēl kaislīgu līdzjušanu savām mīļākajām komandām un spēlētājiem Virslīgas otrajā daļā. Savukārt Kozlovs jūnija mēneša labākā futbolista balvu saņems kādā no tuvākajām Virslīgas spēlēm.

Atgādinām, ka par labāko aprīlī tika atzīts „Liepājas metalurga” kapteinis Toms Tamošausks, bet maijā līdzjutēji priekšroku atdeva „Gulbenes” uzbrucējam Arevšatam Hačatrjanam.

Virslīgas jūnija labāko spēlētāju tops

VSpēlētājsKlubsBalsis
1.Vladislavs KozlovsJelgava290
2.Natans ŽuniorsSkonto214
3.Ahmeds AbdultaofiksVentspils75
4.Nerijs VaļskisMetalurgs72
5.Mamuka GongadzeDaugava68

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...

  +1 [+] [-]

, 2011-07-11 12:50, pirms 13 gadiem
Personīgi uzskatu, ka labākais bija Žuniors, bet Kozlovs arī balvu ir pelnījis, palīdzot Jelgavai izcīnīt pārsteidzošu uzvaru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-07-11 23:34, pirms 13 gadiem
Žunioram bija jābūt !