Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas medaļniece "Valmiera" sāk treniņus un piesaista Toņiševu

Emils Ozerinskis

Virslīgas medaļniece "Valmiera" sāk treniņus un piesaista Toņiševu
Maksims Toņiševs "Valmieras" treniņā. Foto: Jānis Līgats

Latvijas futbola Virslīgas bronzas medaļniece "Valmiera" paziņojusi par Latvijas U21 izlases futbolista Maksima Toņiševa piesaistīšanu savām rindām.

"Valmieras" komanda sākusi treniņprocesu, gatavojoties jaunajai sezonai. Par pirmo starpsezonas papildinājumu vidzemniekiem kļuvis labās malas pussargs Maksims Toņiševs. 20 gadus vecais futbolists iepriekš bija RFS īpašumā, bet pie nozīmīgas lomas Latvijas otrajā spēcīgākajā komandā pussargam tikt neizdevās, divas iepriekšējās sezonas tiekot izīrētam uz "Daugavpils" komandu.

Toņiševs līdz šim sakrājis 44 spēles Latvijas Virslīgā, izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem, aizvadītā gada oktobra spēlē gūstot vienīgos vārtus "Daugavpils" panākumā pār "Metta". Toņiševs bijis regulārs Latvijas jaunatnes izlašu dalībnieks, Latvijas U21 izlasē līdz šim aizvadot desmit spēles.

Vēl uz brīdi "Valmieras" komandas sociālo tīklu kontos parādījās informācija par līdzšinējā "Jelgavas" vārtsarga Vladislava Kurakina pievienošanos Vidzemes komandai. Šobrīd gan informācija par 24 gadus vecā daugavpilieša pievienošanos "Valmierai" pazudusi no Vidzemes komandas kontiem. Kurakins "Jelgavas" vārtus sargāja 20 pagājušās sezonas Virslīgas mačos.

Paredzams, ka nākamsezon vidzemnieku rindās varētu nebūt redzams pērn piesaistītais pussargs Kristaps Liepa, kurš devies atrādīties vienai no Čehijas otrās spēcīgākās līgas pastarītēm "MAS Taborsko". Liepa pie cerētā spēles laika "Valmierā" netika, piedaloties 17 mačos, lielākoties iesaistoties no rezervistu soliņa. Taču tieši Liepas lieliskais tālšāviens pēdējā spēlē pret "Mettu" izrādijās valmieriešiem bronzas medaļu un Eirokausu vērtībā, ļaujot Vidzemes klubam noturēt aiz sevis ventspilniekus, pēc tam, kad jau pēc sezonas valmieriešiem tika atņemti trīs turnīra tabulā izcīnītie punkti.

Iepriekš "Valmiera" ziņoja par jaunu līgumu noslēgšanu ar Ēriku Punculu un Alvi Jaunzemu. Ar uzbrucēju Punculu sadarbība pagarināta uz diviem gadiem, bet pussargs Jaunzems komandas plānos ietilpst vēl nākamās trīs sezonas. Vasaras transfēru logā valmierieši ieguva arī Danielu Balodi, kurš kā RFS spēlētājs tika izīrēts tādām komandām kā "Daugavpils" un "Jelgava".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BSA_football/st...
https://twitter.com/valmierafc/stat...

     [+] [-]

, 2021-01-11 10:38, pirms 3 gadiem
Kluba politika uz jauno spēlētāju attīstīšanu un iespējamo pārdošanu sāk attaisnoties , jaunie labprātāk izvēlēsies Valmieru ,kas cīnās par medaļām un kur ir reāli tikt pie spēles laika , salīdzinot ar citām TOP 5 komandām .