Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

papildināts O.Laizāns pievienojas "Ventspilij", Soloņicins atgriežas "Metalurgā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

O.Laizāns pievienojas "Ventspilij", Soloņicins atgriežas "Metalurgā"
Oļegs Laizāns
Foto: Gatis Bogdanovs, www.dzirkstele.lv

FK "Ventspils" rindas papildinājis pussargs Oļegs Laizāns, kurš līdz šim bija spēlējis "Skonto", Gdaņskas "Lechia" un "Gulbenes" rindās. Komanda jau rīt grasās izlidot uz treniņnometni Turcijā. Savukārt dzimtās Liepājas klubā "Metalurgs" atkal atgriezies Genādijs Soloņicins.

Oļegs Laizāns no Gulbenes uz Ventspili

"Ventspils" starpsezonā ir ne tikai zaudējusi vairākus futbolistus, bet arī tikusi pie papildinājumiem, pie tam pārsvarā pussargu līnijā. Tā, jau kādu laiku iepriekš komandai pievienojās Oļegs Žatkins, bet tagad vienošanās panākta arī ar Oļegu Laizānu (23). Laizāns iepriekšējās sezonas ievadā uz pāris mēnešiem tika izīrēts Gdaņskas "Lechia", kur atstāja nesliktu iespaidu, tomēr poļi nepiedāvāja Oļegam noslēgt līgumu. Tikt atpakaļ "Skonto" rindās viņam neizdevās, tādēļ karjeru viņš turpināja "Gulbene-2005" rindās, palīdzot šim klubam uzvarēt Latvijas 1. līgā. Ventspilnieku jaunieguvums vienā no pārbaudes spēlēm Lietuvā jau paspējis atzīmēties ar eleganti realizētu soda sitienu.

Laizāns kopā ar jaunajiem partneriem jau rīt izlidos uz Turciju, kur paredzēts aizvadīt virkni pārbaudes spēļu. Komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijis pirms došanās uz siltajām zemēm atzinis, ka futbolisti ir noilgojušies pēc nodarbībām uz zālāja. Intervijā oficiālajai kluba mājaslapai www.fkventspils.lv viņš arī pastāstījis, ka Turcijā tiks pētīts plašs potenciālo jaunieguvumu loks, jo tieši pirmajā treniņnometnē siltajās zemēs būtu jātiek skaidrībā ar sastāvu gaidāmajai sezonai. Papildinājums visvairāk esot nepieciešams aizsardzības un pussargu līnijās. Tāpat tiks ļoti cītīgi strādāts pie fiziskās sagatavotības, kā arī pie taktiskajiem zīmējumiem. Viņš arī noliedzis to, ka gaidāmo pārbaudes maču rezultāti nebūs svarīgi, jo viņš vienmēr cenšas uzvarēt, kaut arī par katru cenu klubs Turcijā par uzvarām necīnīsies, pildot citus svarīgus uzdevumus.

Soloņicins vienojas ar "Metalurgu"

Savukārt pussargs Genādijs Soloņicins (31) atkal pievienojies "Liepājas Metalurgam", parakstot līgumu ar šo klubu uz vienu gadu jeb gaidāmo sezonu. "Bija simtprocentīgi piedāvājumi Izraēlā un Ungārijā, taču uzskatu, ka "Metalurga" līmenis ir labāks. Savukārt stiprākos klubos tikt neļāva fakts, ka pēdējā pusgada laikā nebiju spēlējis," Sportacentrs.com šodien atzina futbolists. Uz jautājumu, vai pussargs vasarā atkal centīsies izrauties uz ārzemēm, Genādijs konkrētu atbildi nesniedza: "Pagaidām par to negribas domāt vai runāt. Vēlos tikai kārtīgi pastrādāt."

Soloņicins, kurš Latvijas izlasē aizvadījis 44 spēles un guvis vienus vārtus, gandrīz visu karjeru pārstāvējis "Liepājas Metalurgu". Izņēmums bija 2009. gada otrā puse, kad futbolists izmēģināja spēkus Azerbaidžānas klubā "Simurq", taču jau 2010. gada sākumā viņš atgriezās Liepājā. Tiesa, kopš pagājušās vasaras futbolists ir bez spēļu prakses, jo līgums ar viņu Liepājā toreiz pagarināts netika. Patlaban "Metalurgs" trenējas Liepājā, bet 20. februārī dosies uz treniņnometni Turcijā.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

1 2 39 komentāri

 +12 [+] [-]

, 2011-02-08 12:20, pirms 13 gadiem
Nauri, izlabo, lūdzu, virsrakstu - nevis Ventspilim, bet gan Ventspilij!!!

  +3 [+] [-]

, 2011-02-08 12:22, pirms 13 gadiem
kur taa var uzraxtiit

  +3 [+] [-]

, 2011-02-08 12:24, pirms 13 gadiem
jaunaa blice- ventspilis!

  +5 [+] [-]

, 2011-02-08 12:26, pirms 13 gadiem
Škiet šis ir tas futbolists, kuru Starkovs esot patriecis no izlases par to, ka ieradās treniņtērpā ar uzrakstu ROSSIJA. Tad jau pie saviem faniem nokļuvis!

  -4 [+] [-]

, 2011-02-08 12:36, pirms 13 gadiem
Žēl varēja jau gulbenē palikt

  +7 [+] [-]

, 2011-02-08 12:45, pirms 13 gadiem
Tas nav tas pats, kurš staigāja apkārt Krievijas izlases treniņtērpā?

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 13:11, pirms 13 gadiem
Zjuzinu uz Lazio!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-08 13:20, pirms 13 gadiem
ļoti patika kā spēlēja Gulbenes rindās. Garš, bet pietiekami veikls izskatījās

  +6 [+] [-]

, 2011-02-08 16:02, pirms 13 gadiem
kauls rakstīja: Škiet šis ir tas futbolists, kuru Starkovs esot patriecis no izlases par to, ka ieradās treniņtērpā ar uzrakstu ROSSIJA. Tad jau pie saviem faniem nokļuvis!
Šito es nebiju dzirdējis, bet ja tā ir taisnība tad Starkovam respekts par tādu gājienu!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 16:11, pirms 13 gadiem
Latvijā labāks līmenis nekā Ungārijā vai Izraēlā? Nu varbūt par Ungāriju arī ir labāks, bet no turienes izsisties vieglāk... lai gan kāda jēga vēl 31.gadu vecumā kaut kur sisties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 16:23, pirms 13 gadiem
krapaalis rakstīja: Šito es nebiju dzirdējis, bet ja tā ir taisnība tad Starkovam respekts par tādu gājienu!
Tas kauls tak ir pampers ,kurš raksta zem 100 nikiem,tam nevienu vārdu ticēt nevar,bet plusiņus viņš pats sev pieliek.Nesen nomainījis kauls savu bildi,lai nevarētu atpazīt!

  +5 [+] [-]

, 2011-02-08 16:26, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Uz skonta kluba treniņiem tāpat staigāja Rossijas treniņtērpā.Vai tik Starkovs tajā laikā nebija skonta sporta direktors?Tas ir izdomāts starkovmīļu mīts,jo Starkovam Rossija ir tikpat mīļa,kā Oļeg Laizanam,visiem zemļinskiem,pahariem un astafjeviem u.c. sojuz nerušimij piekritējiem.
Latvijas Futbolu Federācijā,droši vien kāds viņam(pamperam) izstāstījis no rīta anekdoti,puikam iepaticies ,un nu šeit mēs to lasam!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-08 16:35, pirms 13 gadiem
Andri, kāpēc jūs visi trīs (tu, rudzu maize un balkons) neliekat atstarpi pēc komatiem un punktiem un regulāri kļūdāties, liekot komatus tur, kur tie nav jāliek? Jums bija viena latviešu valodas skolotāja? Vai arī vienkārši sagadīšanās?

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 16:49, pirms 13 gadiem
Quercus rakstīja: Andri, kāpēc jūs visi trīs (tu, rudzu maize un balkons) neliekat atstarpi pēc komatiem un punktiem un regulāri kļūdāties, liekot komatus tur, kur tie nav jāliek? Jums bija viena latviešu valodas skolotāja? Vai arī vienkārši sagadīšanās?
Nu pampar ,kad skonta dabūja pa maku krievijā no belariem,tu to dziesmiņu jau dziedāji,tieši tai datumā ,nekas jau nesanāca!Kaut vilki iekšā vairāk kā 10 nikus,
To ko nupat tu uzrakstīji,var šeit vismaz uz 70-80% lietotājiem attiecināt,arī uz Pampars3, kauls, ondulats, onkols, strops, meita.................(jeb taviem nikiem),tā kā neko īpašu šeit neredzu,lai meklētu kādas līdzības,bet ir viena līdzība starp mums (ko pieminētji),mēs visi trīss kritizējām LFF,un tas tev, kā LFF ietim nepatīk!
Bet anītis bija labs,vienam džekam izstāstīju,tas vēl tagad nevar attiet!
Arī pats sen nebiju tā smējies!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 16:54, pirms 13 gadiem
Quercus rakstīja: Andri, kāpēc jūs visi trīs (tu, rudzu maize un balkons) neliekat atstarpi pēc komatiem un punktiem un regulāri kļūdāties, liekot komatus tur, kur tie nav jāliek? Jums bija viena latviešu valodas skolotāja? Vai arī vienkārši sagadīšanās?
Pats ar sevi Andris sarunājas, bet tiklīdz kāds viņam nepiekrīt, tā sāk bļaut, ka ar citiem vairāki profili
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:04, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Pats ar sevi Andris sarunājas, bet tiklīdz kāds viņam nepiekrīt, tā sāk bļaut, ka ar citiem vairāki profili
suvass, kas man būtu nedaudz jāpaviesojas, kur raksti par EPL un būtu jānorāda kurš tad sarunājas savā starpā?Vai savus viedokļus uzspiež citiem(ar vairāk nikiem)Varu to,bet nejaucos iekšā rakstos,kuri mani neinteresē!
Ak vai, kāda sakritība,tai pieminētā datumā kad norāvās skonta,arī tu biji! Sāksim Tevi saukt par pamperu?(īstā vārdā)
Izskatās, ka kaut ko lieto šodien,ja tik bezatbildīgus komentus raksti!

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 17:05, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Nu pampar ,kad skonta dabūja pa maku krievijā no belariem,tu to dziesmiņu jau dziedāji,tieši tai datumā ,nekas jau nesanāca!Kaut vilki iekšā vairāk kā 10 nikus,
To ko nupat tu uzrakstīji,var šeit vismaz uz 70-80% lietotājiem attiecināt,arī uz Pampars3, kauls, ondulats, onkols, strops, meita.................(jeb taviem nikiem),tā kā neko īpašu šeit neredzu,lai meklētu kādas līdzības,bet ir viena līdzība starp mums (ko pieminētji),mēs visi trīss kritizējām LFF,un tas tev, kā LFF ietim nepatīk!
Bet anītis bija labs,vienam džekam izstāstīju,tas vēl tagad nevar attiet!
Arī pats sen nebiju tā smējies!
Andri, ja vārdu "kā" lieto kā salīdzinājuma partikulu, tad pirms tās komats nav jāliek. Piemēram, tādos teikumos kā "un tas tev, kā LFF ietim nepatīk!" (tu) un "Starkovam Rossija ir tikpat mīļa,kā Oļeg Laizanam" (rudzu maize).

  +4 [+] [-]

, 2011-02-08 17:11, pirms 13 gadiem
Labs papildinājums FKV, bet, ja viņš tiešām vilkās uz treniņiem tādā tērpā, nu tad kaut kas ir jāpārdomā pirms tu to dari. Spēlētājs jau labs. Lai veicas, beidzot atkal atgriežoties normālā līmenī.

Bet nu Soloņicins LM ir vēl labāks pastiprinājums. Acīmredzami nebija labākās līgas komandas, ja reiz Izraēlā un Ungārijā atteica. Cerams, ka Osipovs dos Genādijam spēles laiku un redzēsim viņu laukumā labā formā. Lai veicas arī viņam.

     [+] [-]

, 2011-02-08 17:14, pirms 13 gadiem
Quercus rakstīja: Andri, ja vārdu "kā" lieto kā salīdzinājuma partikulu, tad pirms tās komats nav jāliek. Piemēram, tādos teikumos kā "un tas tev, kā LFF ietim nepatīk!" (tu) un "Starkovam Rossija ir tikpat mīļa,kā Oļeg Laizanam" (rudzu maize).
Pamper netaisos šeit vairāk diskutāt,paldies dievam, skola jau kur tas laiks, ka aiz muguras,kā gribu tā rakstu,un tu vari man iepūst!
Bet gramatiski pareizi šeit SC tikais retais raksta,ja ir kādas vēlēšanās centies sameklēt tos IP ,no kuriem mēs rakstam,varu tik pateikt to ,ka 5km rādiusā no manīm nav neviena, kas apmeklētu SC!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:21, pirms 13 gadiem
Kādas muļķības par sportatērpu! Gulbenē nereizi nevilka!

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 17:22, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Tas kauls tak ir pampers ,kurš raksta zem 100 nikiem,tam nevienu vārdu ticēt nevar,bet plusiņus viņš pats sev pieliek.Nesen nomainījis kauls savu bildi,lai nevarētu atpazīt!
'Cau pakete, kurai visu laiku pamperi rādas. Tad jau par Andri5 ar var uzskatīt visus, kuriem pelēkie plankumi foto vietā. Jums tik daudz līdzības! Un kapēc tev ir 5 nosaukumā, pirmos četrus Andrus nobanoja?

  -1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:22, pirms 13 gadiem
eu, nu sviests kaut kāds, nevaru ciest, ka komentāros te kā bērni uzvedas - tev tik un tik niku un tu pareizi vai nepareizi raksti!!!

par ziņu runājot, kā tad īsti izskatās ar Gulbeni šajai sezonai? vai krievu/ukraiņu naudasmaisi ir vai nav? Laizāns bija diezgan stabila 'figūra' Gulbenes pagājušā gada modelī, bet šī ziņa man atgādināja, ka klīst baumas, ka galīgi nekas nav kārtībā ap to Gulbeni..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-08 17:27, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Pamper netaisos šeit vairāk diskutāt,paldies dievam, skola jau kur tas laiks, ka aiz muguras,kā gribu tā rakstu,un tu vari man iepūst!
Bet gramatiski pareizi šeit SC tikais retais raksta,ja ir kādas vēlēšanās centies sameklēt tos IP ,no kuriem mēs rakstam,varu tik pateikt to ,ka 5km rādiusā no manīm nav neviena, kas apmeklētu SC!
Es arī kā gribu, tā rakstu, ne jau par to ir runa. Runa ir par to, ka ir kādi trīs vai vairāk lietotāji, kuri raksta pilnīgi vienādi, pieļauj vienādas kļūdas un arī komentē, cik esmu manījis, tikai un vienīgi rakstus par Latvijas futbolu. Un vēl viņiem visiem ir vienāds viedoklis. Interesanti.

     [+] [-]

, 2011-02-08 17:28, pirms 13 gadiem
davix rakstīja: tieši par kuru ir runa - Soloņicins vai Laizāns?
Par soloņicinu bija papildināts!.Tā anikdote nāk no LFF gaiteņiem par Laizānu!

     [+] [-]

, 2011-02-08 17:28, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Uz skonta kluba treniņiem tāpat staigāja Rossijas treniņtērpā.Vai tik Starkovs tajā laikā nebija skonta sporta direktors?Tas ir izdomāts starkovmīļu mīts,jo Starkovam Rossija ir tikpat mīļa,kā Oļeg Laizanam,visiem zemļinskiem,pahariem un astafjeviem u.c. sojuz nerušimij piekritējiem.
klubā vēl tas ir pieļaujams, privāta kluba lieta, cik klubs atļauj tik var darīt. Bet izaslē tas tiešām nav pieļaujams.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:31, pirms 13 gadiem
davix rakstīja: tieši par kuru ir runa - Soloņicins vai Laizāns?
Laizānu.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:35, pirms 13 gadiem
skotijs rakstīja: eu, nu sviests kaut kāds, nevaru ciest, ka komentāros te kā bērni uzvedas - tev tik un tik niku un tu pareizi vai nepareizi raksti!!!

par ziņu runājot, kā tad īsti izskatās ar Gulbeni šajai sezonai? vai krievu/ukraiņu naudasmaisi ir vai nav? Laizāns bija diezgan stabila 'figūra' Gulbenes pagājušā gada modelī, bet šī ziņa man atgādināja, ka klīst baumas, ka galīgi nekas nav kārtībā ap to Gulbeni..
Pamper savus nikus lieci vien plauktā,pirmīt paralēlā rakstā,jau biji uz manu komentu atbildējis ar tizlu jautājumu(skotijs),uz kuru es neatbildēju(jo jautājums bija tizls),tas tevi neapmierināja,un komentu izdzēsi,ar cik nikiem tu šeit atbildi 4,5varbūt sešiem?
Pietaupi kādai citai reizei,vēl man nezināmus!Citādi jau nebūs interesanti!

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 17:50, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: Pamper savus nikus lieci vien plauktā,pirmīt paralēlā rakstā,jau biji uz manu komentu atbildējis ar tizlu jautājumu(skotijs),uz kuru es neatbildēju(jo jautājums bija tizls),tas tevi neapmierināja,un komentu izdzēsi,ar cik nikiem tu šeit atbildi 4,5varbūt sešiem?
Pietaupi kādai citai reizei,vēl man nezināmus!Citādi jau nebūs interesanti!
tajā rakstā komentu izdzēsu, jo nepamanīju, ka pašreiz ārzemēs spēlējošie potenciālie U-21 kandidāti uz šo nometni aicināti netiks; uz nākamo tiks, tādejādi visa mana neziņa par Rakela neizsaukšanu bija skaidra un iemesls pretargumentēt tavas muļķības nebija vērts.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-08 17:56, pirms 13 gadiem
skotijs rakstīja: eu, nu sviests kaut kāds, nevaru ciest, ka komentāros te kā bērni uzvedas - tev tik un tik niku un tu pareizi vai nepareizi raksti!!!

par ziņu runājot, kā tad īsti izskatās ar Gulbeni šajai sezonai? vai krievu/ukraiņu naudasmaisi ir vai nav? Laizāns bija diezgan stabila 'figūra' Gulbenes pagājušā gada modelī, bet šī ziņa man atgādināja, ka klīst baumas, ka galīgi nekas nav kārtībā ap to Gulbeni..
PUIS, UZMANIES NO BAUMĀM! IZNĀKS KĀ AR TO LĀSTEKU...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 39 komentāri