Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Ventspilij" pievienojas ukraiņu aizsargs un pussargs

"Ventspilij" pievienojas ukraiņu aizsargs un pussargs
Oļegs Siņica. Foto: FK Ventspils

Latvijas futbola Virslīgas klubs “Ventspils” pavēstījis par divu leģionāru pievienošanos. Komandu papildinājuši divi ukraiņi - aizsargs Andrejs Slinkins un pussargs Oļegs Siņica.

29 gadus vecais Andrejs Slinkins ārpus dzimtenes pārstāvējis arī Slovākijas un Moldovas klubus, tomēr 2018. gada ievadā atgriezās mājās. Iepriekšējās divas sezonas aizsargs spēlēja pēc spēka otrās līgas vienā no līderēm Odesas “Chernomorets”.

24 gadus vecais Oļegs Siņica ir Harkovas “Metalist” audzēknis, un tieši šīs vienības rindās viņš 2015. gadā debitēja Ukrainas Premjerlīgā. Tomēr vadošajā līgā viņš nospēlējis uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmus mačus. Savu pēdējo maču Ukrainā Siņica aizvadīja 23. augustā, kad pēc četru gadu pauzes atgriezās Premjerlīgā un nospēlēja 70 minūtes Vinniku “Rukh” zaudējumā.

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/transferu-j...
https://fkventspils.com/transferu-j...


, 2021-02-03 13:59, pirms 3 gadiem
Sīkāk izpētot abu ukraiņu spēletāju statistiku varam secināt,ka Sinicam vajadzīgs restarts,jo pērn viņš aizvadījis tikai vienu oficiālu spēli Ukrainas 1.līgā(nezinu,kas tam par iemeslu,varbūt trauma),bet Slinkinam jau karjera iet uz beigām un pērn Černaamorec sastāvā 1.līgā aizvadījis vien 9 spēles.
Romans Jakuba. Foto: Jānis Līgats
1

Polijas klubs pēc īres beigām izmanto iespēju iegādāties "Valmierai" piederošo Jakubu

Ukraiņu centra aizsargu Romanu Jakubu, kurš 2022. gadā "Valmieras" rindās kļuva par Virslīgas čempionu, iegādājies Polijas Ekstraklases klubs Ņepolomices "Puszcza".
Divu vārtu autors Luiss Iberiko. Foto: Andris Grīnbergs
11

''Riga'' vēlu pamostas, nepilnās desmit minūtēs iesit trīs un sakauj ''Metta''

Noslēdzošajā ''TonyBet'' futbola Virslīgas spēlē vicelīdere ''Riga'' ar 5:0 sakāva ''Mettas'' futbolistus. Četrus no pieciem vārtiem Simo Valakari padotie guva no 65. līdz 78. minūtei.
Emersons. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
7

RFS pret "Grobiņu" vēlreiz apliecina milzīgo pārākumu uzbrukuma jaudā

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā nostiprinājusies RFS, savā laukumā ar 5:0 apspēlējot "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".