Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" pagarina līgumu ar kluba sporta direktoru Salihamidžiču

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Bayern" pagarina līgumu ar kluba sporta direktoru Salihamidžiču
Hasans Salihamidžičs. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas čempionvienība futbolā Minhenes "Bayern" uz trim gadiem pagarinājusi līgumu ar kluba sporta direktoru Hasanu Salihamidžiču, otrdien paziņoja komanda.

Bijušais "Bayern" spēlētājs par sporta direktoru klubā kļuva 2017.gadā, bet 2020.gadā līgumu pagarināja vēl uz trim gadiem. Tagad līgums pagarināts līdz 2026.gadam.

Iepriekš bijušais Bosnijas un Hercegovinas izlases spēlētājs tika plaši kritizēts par "vājo "Bayern" transfēru politiku", tomēr šogad saņēmis daudz uzslavu par spēju vienībai piesaistīt tādus spēlētājus kā senegālieti Sadio Manē, Nīderlandes izlases aizsargu Matijsu de Lihtu un citus.

"Piecu gadu laikā savā postenī Hasans Salihamidžičs ir paveicis lielisku darbu," otrdien savā paziņojumā norāda "Bayern" prezidents Herberts Hainers. "Viņš 24 stundas dienā strādā komandas labā."

45 gadus vecais Salihamidžičs savu spēlētāja karjeru noslēdza 2012.gadā "VfL Wolfsburg" rindās. Pirms pēdējās sezonas flanga spēlētājs četrus gadus pārstāvēja Itālijas A sērijas klubu Turīnas "Juventus", no 1998.līdz 2007.gadam spēlēja "Bayern", bet karjeru 1995.gadā sāka Hamburgas SV rindās.

Bosnijas un Hercegovinas kreklā laika posmā no 1996.gada līdz 2006.gadam Salihamidžičs aizvadīja 42 spēles un guva sešus vārtus.

"Bayern" Vācijas bundeslīgā triumfējusi jau desmit sezonas pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
LETA