Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri
Vensāns Kompanī. Foto: Reuters/Scanpix

Beļģietis Vensāns Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri, vēsta mediji. Vācijas grands ir uzsācis pārrunas ar ''Burnley'' par kompensācijas apmēru, lai Kompanī varētu pārcelties uz Minheni.

Par nākamo Bundeslīgas kluba Minhenes ''Bayern'' varētu kļūt līdzšinējais ''Burnley'' treneris Vensāns Kompanī. ''Bayern'' ir pārliecināta, ka speciālists vēlas kļūt par tās nākamo galveno treneri. Lai tas piepildītos, ''Bayern'' jāveic pārrunas ar ''Burnley'' par kompensāciju, kas ir jau uzsāktas. Kompanī 2023. gadā noslēdza piecu gadu līguma pagarinājumu ar klubu, kurā viņš strādā kopš 2022. gada.

Šīs sezonas laikā ''Bayern'' pavēstīja, ka tā pēc šīs sezonas neturpinās sadarbību ar līdzšinējo treneri Tomasu Tuhelu. Ar viņa aizstājēja meklējumiem gan gludi nevedās. No vakantās vietas atteicās Leverkūzenes ''Bayer'' galvenais treneris Šavi Alonso, Vācijas izlases speciālists Julians Nāgelsmans un Austrijas izlases treneris Ralfs Rangniks. Rezultātā ''Bayern'' veica pārrunas ar Tuhelu par viņa potenciālo palikšanu, taču pārrunas nerezultējās.

Kompanī trenera karjeras laikā vēl strādājis ar Beļģijas klubu ''Anderlecht''. Kopā ar ''Burnley'' viņam izdevās no pēc spēka otrās līgas tikt uz Premjerlīgu, kuru gan pēc vienas sezonas ''Burnley'' pameta.

Minhenes ''Bayern'' šajā sezonā ieņēma tikai trešo vietu Vācijas Bundeslīgā, bet UEFA Čempionu līgā aizspēlējās līdz pusfinālam, kurā zaudēja Madrides ''Real''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-05-23 13:25, pirms 3 nedēļām
Būtu ļoti interesanti paskatīties, ko Vinnijs var ar spēcīgu komandu.

     [+] [-]

, 2024-05-23 20:51, pirms 3 nedēļām
Nu Anglijā prese to sauc par "failing upward".